Lumene julkaisi viime vuoden lopulla uuden Harmonia-sarjan joka on saanut inspiraationsa puhtaasta suomalaisesta metsästä ja sen aktiiviraaka-aineina toimivat pakurikääpä sekä turve. Sarja on valmistettu 99-prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista ja lisäksi kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia.

Mainokset ovat aina mainoksia joten päätin ottaa paljon puhutusta Harmonia-sarjasta selvää ja ottaa testiin kolmen eri tuotteen Puhdistavan Saunarituaalin. Vein tuotteet pois studiovaloista ja kiiltokuvista sinne, mihin ne mainostekstien mukaan on suunniteltu.

Rituaali aloitetaan HARMONIA Turvenaamiolla joka levitetään kasvoille ennen löylyyn menoa. En ole kasvonaamioiden suurkuluttaja, mutta turvenaamion sekä löylyn yhteisvaikutus tuntui kasvoilla hyvin virkistävältä. Olisin ehkä voinut laittaa kasvoille reilummankin kerroksen turvenaamiota, mutta tälläkin määrällä kasvoilla tuntui virkistävä vaikutus. 

Reilun 10 minuutin ja usean löylykauhallisen jälkeen oli aika käydä suihkun puolella vilvoittelemassa ja huuhtelemassa naamio pois. Seuraavaksi estradille astui HARMONIA Vartalonkuorinta jota ohjeiden mukaisesti hieroin ihon pintaan. Tuote kuorii ihon pinnan kuolleet ihosolut, jolloin iho tuntuu pehmeämmältä ja kimmoisammalta sekä näyttää kirkkaammalta. Miehiset silmäni eivät nähneet olkapäissäni suurta muutosta, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei kuorinta tuntunut iholla mukavalta. Kuolleen ihosolukon irtoamisen pystyn myös vahvistamaan.


Vartalonkuorinnan jälkeen rituaalin viimeisteli hemmotteleva HARMONIA Vartalovoide jonka piti rauhoittaa lämpötilanvaihtelusta punoittava ihoni. Tuote teki sen mitä lupasi ja kaiken tämän jälkeen iho tuntui kyllä pehmeältä. Vartalovoiteet eivät ole myöskään kuuluneet päivittäiseen ihonhoitorepertuaariini joten ihoni imi voiteen nopeasti ja se tuli selkeästi tarpeeseen.

Saunarituaali oli erittäin rentouttava kokemus ja nautin tuotteiden sekä saunan yhteisvaikutuksesta. Ehkä miesten pitäisi useammin heittää ennakkoluulot roskakoriin ja antaa mahdollisuus tämän kaltaisille hetkille.

Terveisin,

Miikka Hyvikseltä.