Naisen intiimialueen hyvinvointi

Naisen elämässä on monia vaiheita, joiden aikana intiimialueen limakalvot joutuvat koetukselle. Kuukautiskierto, hormonaaliset vaihtelut, yhdyntä, raskaus ja imetys lienevät näistä tunnetuimpia. Kuitenkin myös tihentyneet alapesut, voimakkaat pesuaineet ja esimerkiksi tiukkojen vaatteiden käyttäminen ja alapääkarvojen ajelu ärsyttävät herkkää intiimialuetta. Aihe on arka, mutta samaan aikaan erittäin tärkeä.

Jo isovanhempamme tiesivät, että karpalo suojaa virtsateitä ja intiimialueen limakalvoja. Ennen antibioottien kulta-aikaa, karpaloa käytettiinkin jopa virtsatietulehdusten hoitoon.

Karpalo on pohjoisen superfoodia sisältäen esimerkiksi C-vitamiinia kaksi kertaa enemmän kuin puolukka. Karpalo tunnetaan myös erityisistä flavonoideistaan, proantosyanidiineista (PAC), jotka antavat karpalolle punaisen värin. Aiemmin karpalon happamuutta on pidetty virtsateitä suojaavana tekijänä. Nykyään tiedetään, että vaikuttavina aineina ovatkin karpalon PAC- yhdisteet. Nauttimalla karpaloita flavonoidit erittyvät virtsaan, jossa ne vaikuttavat tiettyihin bakteereihin.

 

Maitohappobakteerien hyödyt suolistossa ovat nykyisin jo monen ihmiset tiedossa. Ne ovat kuitenkin suoliston ohella myös intiimialueen hyviä bakteereita. Suun kautta nautituilla maitohappobakteereilla voidaan vaikuttaa vaginan ja virtsateiden bakteerikasvustoon. Bakteereita siirtyy peräaukon kautta myös virtsaputken ja vaginan limakalvoille, jossa ne muodostavat limakalvoille suojaavan kerroksen kuten suolistossa.

Lacto Lady- Luonnollinen tehosuoja

Lacto Lady on yhdistelmävalmiste sisältäen karpalouutetta (Vaccinium macrocarpon), ja neljä eri kantaa päällystyssuojattuja maitohappobakteereita (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum). Karpalouutteen flavonoidipitoisuus (PAC) on korkeampi kuin tavallisessa karpalojauheessa. Maitohappobakteerien suojaus varmistaa niiden selviämisen mahan happamuudesta elinkykyisinä suolistoon.

Annostus: Aikuisille 1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Päiväannos sisältää:

  • karpalouutetta 800 mg, jossa proantosyanidiineja (PAC) 36 mg
  • maitohappobakteereita 1 miljardia cfu

Lacto Lady

  • ylläpitää virtsateiden terveyttä
  • sopii kaikenikäisille naisille
  • sopii raskauden ja imetyksen aikana
  • sopii vegaaneille

Tuote on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.

Tarjoamme 400 ensimmäiselle Hyvinvoinnin Tavaratalosta yli 50 eurolla tilaavalle
LactoLadyn (10 tabl.) kaupan päälle! Etu voimassa 8.3.2018 alkaen.