Kolme yötä jouluun on.. laskin aivan itse eilen kun näin silmät tonttusen… No ei se nyt sentään ihan vielä kolmen yön päästä ole, mutta jos ei ole valppaana ja varaudu, niin saattaa helposti käydä niin kuin aika monelle, että viimeisinä joulunaluspäivinä tulee kauhea paniikki ja kiire. Ja paniikki ja kiirehän ei ole mukavaa ei. Jospa tänä vuonna koittaisin hommata ne joululahjat ajoissa, tai ainakin viimeistään nyt!?!?! Sitten ei olekaan muuta panikoitavaa kuin että riittääkö ne laatikot siellä joulupöydässä vai ei.. Vaikka hei, onko ne joskus sieltä loppuneet kesken?

Hyvikseltähän löytyy lahjoja jokaiseen kokoon ja makuun. Sehän on sitten mielipidekysymys kuka saa niitä risuja ja kuka ruusuja. Kellä riittää rahkeet ostaa paketit koko suvulle ja kuka taas panostaa sen yhden ja ainoan mielitietyn lahjaan. Ja onhan niitä varman päälle pelaajiakin jotka ostavat lahjat itselleen! No niin tai näin, listasin tähän alle omia vinkkejäni Hyviksen valikoimasta. Hyväähän suurimmassa osassa hyviksen lahjoissa on se, että ne ovat käyttötuotteita, lahjan saaja kuluttaa ne pois eivätkä ne jää turhakkeina kaapin perille pölyttymään. Ja mikä helpointa: ne voi shoppailla omalta kotisohvalta! Täältä siis pesee.. Ota koppi!

Ennen joulua pikkupaketteja tarvitaan erilaisiin pikkujouluihin ja muihin rientoihin. Näihin mun viis vinkkiä onkin:

Opettajien, valmentajien, päivähoitohenkilökunnan paketeista vois löytyä vaikka:

 

Suklaan ystäville suosittelen ehdottomasti Leaderin raakasuklaa konvehtirasiaa, Belvaksen käsintehtyjä suklaita taikka Cocoa Locon ihania minttusuklaalastuja.

Esteetikolle kaunis rasia on jo itsessään lahja. Kauniissa rasiassa hyvikseltä lötyy ainakin teetä, keksejä sekä kahvia.

Tunnelmoija hyötyy ainakin kynttiöistä joita löytyy kookokseen valettuna sekä soijapohjaisina. Ei sovi myöskään unohtaa eteerisiä öljyjä tunnelman luojina.

Kosmetiikkaa löytyy myös jokaiseen tarpeeseen ja ne ovat mukavia lahjoja antaa. Nyt jouluksi on tullut myös monta valmista settiä, jotka helpottavat hommaa vielä entisestään.

 

Tämän joulun suuri hitti voisi olla myös kahvintuoksu suihkussa. Sillä valikoimiin ovat saapuneet ihanat Bean and Body kahvikuorinnat. Sarjassa oma tuote myös miehille! Myös kaikille jolla kasvaa parran tynkää tai vähän pidempääkin kuin vain tynkää on nyt tullut valikoimiin mitä ihanampia parranhoitotuotteita.

Ihmiselle jolla on jo kaikkea voi aina antaa vaikka kahvia (joka on parempi kuin sukat) tai vaikka tämän joulun mielenkiinoisimman lahjan: mutjuttimen. Hyvä valinta on myös lahjakortti, joita saa taas Hyviksellekin!

 

Eikä sovi unohtaa niitä pieniä kullannupuja, jotka ovat jo joulusta ihan sekaisin valinneet lelukirjasta suurinpiirtein kaiken vain saatavilla olevan. Lapset voi yllättää vaikka omalla söpöllä saippuasarjalla, hammasharjalla taikka vitamiineilla.

Lahjat check. Ei muuta kuin joulunviettoon.

-Hanneli

P.S. Jos näistä ei vielä löytynyt pukinkonttiin sopivaa on niitä lisää Hyviksen joulu osiossa.