Haluatko löytää enemmän elinvoimaa? Nukkua paremmin? Ja edistää samalla esimerkiksi hiustesi ja ihosi kuntoa? Naturopaatti Claudia Vigier auttaa sinua eteenpäin, olitpa minkä ikäinen tahansa.

Kun puhutaan terveistä elämäntavoista, on helpompi luottaa asiantuntijaan, joka itsekin näyttää terveyden perikuvalta. Claudia Vigier, 50, on sitä, mitä opettaa. Geeneilleen ei toki mitään mahda, mutta ehkä Claudian vinkeillä mukaan tarttuu ripaus hänen omasta elinvoimastaan.

”Sama resepti ei käy kaikille”, hän sanoo.” On hyvin yksilöllistä, mitä kenenkin kannattaa syödä.”

Naturopatiaa, joka merkitsee ”luonnonpolkua” voi Saksassa opiskella yliopistossa. Claudia Vigier on täydentänyt opintojaan myös Ranskassa. Vastaanottoaan hän pitää Pariisissa.

”Naturopaatti työskentelee rinnakkain perinteisen lääketieteen kanssa. Näin asiakas saa mahdollisimman hyvää hoitoa. Naturopatia näyttää suuntaa, kuinka ihminen voi hyvin mahdollisimman luonnonmukaisin keinoin.”

Lisää vastustuskykyä

”Olen oppinut varhain, että fermentoitu eli hapankäytetty ruoka on hyväksi keholle. Kuusi vuotta sitten löysin Regulatin, ja se oli kuin olisin löytänyt pyhän Graalin maljan. Regulat on minulle kuin työkalupakki”, Claudia hehkuttaa.

Asiakkaat tulevat naturopaatin vastaanotolle yleensä, kun muut keinot eivät enää tunnu tepsivän. ”Regulatpro Metabolic tasapainottaa elimistön, niin että se pystyy taas toimimaan normaalisti.”

Ensimmäisen kerran Claudia suositteli Regulatia asiakkaalle, jonka vatsa ei pystynyt sulattamaan raakaravintoa. ”Tulokset olivat heti erittäin lupaavia. En missään tapauksessa neuvo lopettamaan lääkärin määräämiä hoitoja. Lääkärin sanaa on kunnioitettava. Mutta Regulat todellakin edistää vastustuskykyä.”

Ikuista nuoruutta?

Entä kuinka on ikuisen nuoruuden laita? Löytyisikö Regulatista vastaus siihenkin?

Sileäihoinen Claudia nyökkää. ”No ehkä ei ihan ikuista nuoruutta, mutta etenkin vaihdevuosi-iässä olevat tai vaihdevuotensa ylittäneet naiset hyötyvät paljon Regulatpro Metabolicista, jonka sisältämä B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä. Monet vaihdevuosi-ikäiset naiset valittavat uniongelmia. Ellei nuku hyvin, tulee hermostuneeksi ja levottomaksi. Siitä on seurauksena myös ruuansulatusvaivoja. Kierre on valmis, eikä sen alkusyytä ole itse helppo löytää.”

”Regulatpro Metabolicin avulla kaikenikäiset voivat hoitaa lisäksi kynsiensä, ihonsa ja hiustensa kuntoa.” Valmisteen sisältämistä useista ravintoaineista voitaneen mainita mm. sinkki, joka edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. B2-vitamiini vaikuttaa suotuisasti niin ihoon kuin limakalvoihin. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Jokaiselle tärkeitä ravintoaineita, joilla on myös paljon muita elimistölle hyödyllisiä vaikutuksia.

Väsyttää, väsyttää ja väsyttää?

Epämääräinen väsymys on tyypillinen kiireisen ihmisen vaiva, minkä yhteydessä moni kärsii myös kognitiivisten (esim. muisti, oppiminen ja kielelliset toiminnot) ja psykologisten toimintojen epätasapainosta. Ehkä olisi syytä muuttaa elämäntyyliä, vaihtaa kumppania tai työpaikkaa, tavata ystäviä… Mutta kun ei jaksa.

”Vaikka toista kehottaisi kuinka, että lähde ulos kävelylle tai urheilemaan, ei hyvä tarkoitus auta, jos toinen on uuvuksissa. Usein alakulon syy voi löytyä suolistosta. C- ja B6-vitamiinia sekä magnesiumia sisältävän Regulatpro Metabolicin avulla moni voi löytää uutta tarmoa tarttua asioihin.”

Se on valmistusmenetelmänsä takia ikään kuin jo kerran kulkenut ruuansulatuksen läpi, joten ravintoaineiden imeytyvyys on hyvä. ”Regulatpro Metabolic antaa energiaa kaiken ikäisille. Kahvi ja kofeiini nostavat adrenaliinitasoja. Se on kuin piiskaisi hevosta juoksemaan aina vain kovempaa. Regulatpro Metabolic nostaa elinvoimaisuutta tasaisesti ja pitkään. Määräisin jokaiselle kahdesti vuodessa parin pullon Regulat-kuurin. Se on terveellistä kaikille.”

Energiaa ja tehoaineita suoraan luonnosta

Regulat on nestemäinen entsyymivalmiste, jota valmistetaan Saksassa. Se tehdään patentoidulla vaihekäyttämismenetelmällä luomulaatuisista hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista. Käyttäminen tapahtuu Lactobacillus -bakteereilla.

Regulatpron sisältämä C-vitamiini tukee hyvinvointia vähentämällä väsymystä, edistämällä normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä suojaamalla soluja hapetusstressiltä. Regulatpro Metabolicin sisältämät magnesium, sinkki, B2- ja B12 vitamiini vaikuttavat myös elimistön solutoimintaan osallistumalla solujen jakautumisprosessiin sekä edistämällä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Vaikutus solutoimintaan ja tuotantoon heijastuu elimistössä monen kaltaisina positiivisina vaikutuksina. Regulat sopii kaikille lisäämään energiaa ja elinvoimaa.

Tilaa Regulat-tuotteet nyt jopa 21% alennettuun hintaan täältä!