Oletko jo huomannut meillä myynnissä olevat siniset ja punaiset matchasekoitukset? Valikoimassa olevat Blue Matcha, Red Matcha ja Blue Moringa ovat superfoodeja, jotka on valmistettu puhtaista luomuaineksista. Usein terveyslisät on luotu suurissa laboratorioissa synteettisistä aineista, mutta tamperelainen Blue Green Plus pyrkii tuottamaan hyvinvointia ja terveyttä aivan päinvastaisella tavalla.

Luonnonmukaiset ainesosat, ei lisäaineita

Blue Green Plus -tuotteissa on ainoastaan kahtaa eri ainesosaa. Matcha-tuotteissa yhdistyvät vihreä tee ja suomalaiset villinä kasvaneet metsämarjat. Blue Moringassa viherjauhe moringaa täydentää mustikka. Matcha ja moringa on hankittu korkealaatuisilta luomutuottajilta, jotka keskittävät voimansa tuotteiden pitämiseen aidosti luonnollisina.

Marjat poimitaan saasteettomista metsistä Suomessa. Niiden kasvualueilla ei ole käytetty hyönteismyrkkyjä, kemikaalisia lannoitusaineita tai muita haitallisia myrkkyjä. Tästä johtuen pystyt varmasti hyödyntämään kaikki metsämarjojen hyvät ominaisuudet ilman keinotekoisten yhdisteiden haittoja.

Blue Green -jauheet ovat täynnä kehosi hyvinvointia tukevia ainesosia. Koska tuotteissa on sekoitettuna eri antioksidantteja, kehosi saa kaikki tarvittavat aineet yhdellä lusikallisella. Tuotteita voi käyttää monipuolisesti, esimerkiksi teessä tai leivonnassa. Matchajauheiden avulla voit syödä päivittäisen terveyslisäsi itsellesi sopivassa muodossa.

BlueMatchasmoothie2 Kokeile vaikka herkullista banaani-matchasmoothieta:

Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tehosekoittimessa sileäksi. Blue Matcha kannattaa peittää muilla aineksilla, ettei hienojakoinen jauhe pöllyä sekoittimessa.
 
Blue Matchan tarina – valmistaja Blue Green Plus kertoo:

Blue Green Plus Oy on tamperelainen superfoodyritys, joka ensimmäisenä maailmassa yhdisti matchan, moringan ja 100-prosenttiset aidot marjajauheet. Kun kyseessä on sinun terveytesi, luonnollisten ainesosien käyttäminen on tärkeää. Tästä johtuen emme käytä lainkaan lisäaineita tuotteissamme. Kaikki raaka-aineet tulevat suoraan luonnosta.

Meidän Blue Green Plus -merkkimme tuotteissa ei tule koskaan olemaan pitkää listaa ainesosista, joiden nimiä et edes osaa lausua. Sen sijaan valmistamme tuotteemme puhtaista ja aidoista raaka-aineista, joilla on todettuja kestäviä terveysvaikutuksia. Ei säilöntäaineita, väriaineita tai geenimuunneltuja ainesosia.

Blue Green Plus -superfoodin tarkoitus on yksinkertainen. Haluamme tarjota puhdasta luonnollista superfoodia, jonka avulla kaikki voivat kokea matchan, moringan ja suomalaisten metsämarjojen monet hyödyt.

Bluematcha moment

Kaikki alkoi muutama vuosi sitten. Minä ja vaimoni asuimme Filippiineillä , jossa vaimoni esitteli minulle ”ihmepuun”, jonka nimi on moringa. Kasvin terveysvaikutukset olivat tutkimusten mukaan uskomattomia ja pian innostuimmekin etsimään myös muita superfoodeja.

Lopulta luonnollisten superfoodien etsiminen palkittiin ja törmäsimme matchaan. Matcha on erityisin menetelmin valmistettua uniikkia vihreää teetä, jonka terveysvaikutuksista on tiedetty jo vuosisatojen ajan.

Nyt asumme Suomessa ja täällä metsistä löytyy erityistä kaikkien tuntemaa marjaa nimeltään mustikka. Mustikat omaavat monia positiivisia terveysvaikutuksia, jotka sopivat hyvin yhteen matchan ja moringan kanssa.

Yhdessä tuttavapariskunnan kanssa saimme idean: luodaan tuotteita, jotka yhdistelevät näitä kolmea luonnollista kasvia ainutlaatuisiksi superfoodeiksi. Pitkän suunnittelun ja oikean luonnonmukaisia aineksia yhdistelevän seoksen löytymisen jälkeen loimme Blue Matcha, Red Matcha ja Blue Moringa -tuotteet.

– Mikael Kandell, Blue Green Plus

Blue Matcha, Red Matcha ja Blue Moringa toukokuun ajan kanta-asiakastarjouksessa! Esimerkiksi 100 gramman pussi Blue Matchaa nyt 22,95 € (normaalihinta 27,50 €).