Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

Ilahduta sunnuntaina äitiä tekemällä itse nopea ja helppo raakasuklaa! Tarvitset siihen vain seuraavat raaka-aineet:

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja kun sulaa, lisää joukkoon raakakaakaojauhe, suola ja makeutus. Testaa makua ja lisää makeutusta halutessasi. Kaada sula seos haluamaasi muottiin ja nosta jähmettymään jääkaappiin tai pakkaseen. Säilytä kuivassa ja viileässä tarjoiluun asti.

Vinkki! Voit myös maustaa ja koristella suklaan haluamallasi tavalla esim. vaniljalla ja syötävillä kukilla. Lisää mausteet suklaan ollessa sulaa.

Voimaruoka kaakaotuotteet valmistetaan laadukkaan Criollo-kaakaolajikkeen luomuviljellyistä pavuista. Voimaruoka kaakaon maku on elegantti, koska Criollo-lajike sisältää tavallista vähemmän kaakaon kitkerältä maistuvia ainesosia, jolloin tarvitaan vähemmän makeutusta. Raaka kaakaopapu (Theobroma cacao) sisältää mm. antioksidantteja, entsyymejä, magnesiumia, rautaa, kromia, mangaania, sinkkiä, ja kuparia.

Siirry ostoksille tästä!