i+m naturkosmetik

Normaali iho on ehjä, tasaisen värinen ja kimmoisa. Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat kudoksissa n. 25 ikäisenä, ja siksi tässä iässä on syytä aloittaa myös silmänympärysvoiteen käyttö. Pieniä juonteita voi olla kuivuudesta johtuen jo aiemmin, ja ihoa tuleekin suojata kuivumista vastaan huolellisesti. Kuivuuden lisäksi ihon pahin ikäännyttäjä on auringolle altistuminen.

Normaalikin iho on joskus kuiva. Tavanomaisesta poikkeavaan kuivuuteen iholla kannattaa reagoida. Kyse saattaa olla myös muuttuneista elämäntavoista sillä iho on indikaattori, jonka kunnosta heijastuvat väsymys, sairastelu, stressi, murheet ja ulkoisten ärsykkeiden vaikutukset. Kun iho kiristää pesun jälkeen tai siihen on yhtäkkiä tullut poikkeavan kuivia läikkiä on aika miettiä hoitotuotteiden sopivuutta.

Sopimaton kosmetiikka näkyy yleensä ensimmäiseksi kuivuutena ja silloin on syytä huoleen. Kun vaihdat välittömästi pois tuotteet, joille ihosi reagoi negatiivisesti, saatat selvitä säikähdyksellä. Ihoa ei milloinkaan saa altistaa tuotteille, joille se reagoi kuivumalla.

VINKKI! Saat harmauden katoamaan iholtasi kun suihkutat kasvovettä pitkin päivää kasvoille ja kaulalle

i+m hydro perform

Kosteutta, vitamiineja ja kylmäpuristettuja luomuöljyjä

i+m NATURKOSMETIK Hydro Perform-sarjan tuotteet on suunniteltu normaalille ja kuivalle iholle.

Hyvin puhdistettu iho on edellytys ihon terveydelle ja ihonhoitotuotteiden imeytymiselle. Hydro Perform-sarjan puhdistusmaito  ja kasvovesi puhdistavat tehokkaasti, kosteuttavat ja neutralisoivat ihon pH-arvoa. Koko sarjassa hoitavina ainesosina on porkkana, granaattiomena, greippi, aloe vera ja hyaluronihappo. Ihanat, puhtaat kylmäpuristetut kookos-, aprikoosi-, jojobaöljyt suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat niin lempeästi kuin vaan luonto osaa.

Hydro Perform Kasvoseerumi on kuivan ihon pikapelastaja, jota voi käyttää meikin alla ja yhdessä kosteusvoiteen ja hoitovoiteen kanssa. Sen sisältämät granaattiomenansiemenöljy ja e-vitamiini vahvistavat ihoa ja aloe vera ja hyaluronihappo kosteuttavat.

Säännöllisesti käytettynä Hydro Perform tuotteet tukevat ihon omaa kosteustasapainoa ja hidastavat kuivuuden aiheuttamaa ihon enneaikaista vanhenemista.

luonnonkosmetiikka kuiva iho

 i+m Hydro Perform sarjan tuotteet maaliskuun ajan -20%