Gluteenittomat appelsiinimuffinit valmistuivat tällä kertaa valmiista jauhoseoksesta, sillä Madame Louloun gluteenittomat tuotteet ovat tulleet hyviksen valikoimiin.

Louloun valikoimiin kuuluu jos jonkinmoista gluteenitonta valmisjauhosekoitusta. On kakkuja, muffineja, leipiä. Ja mikä parasta nää on vielä luomua!! Sopii siis herkutteluun, vierasvaraksi, aloittelevalle leipurille, kokeneelle leipurille siis ihan kaikille. Ja koska kaapissa oli uusi minimuffinivuoka odottamassa testiä kääntyi tämä kakkuseos myös muffineiksi..

Tarvitset

Itse tein vielä kuorrutteen muffinien päälle:

  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 appelsiini

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.Valmista pohja ohjeiden mukaan. Vatkaa jauhoseos sokerin ja käyttämäsi rasvan kanssa sekaisin. Lisää sitten kanamunat ja vatkaa noin 3 minuuttia kunnes taikina on tasainen. Paista haluamasi kokoisessa vuuassa ja mitoita paistoaika sen mukaan.  Kun puutikkuun ei tartu enää taikinaa on kakku/muffinit valmiita. Anna jäähtyä ja kuorruta.

Kuorrute valmistuu sekoittamalla sekaisin tuorejuusto, tomusokeri ja puolen appelsiinin mehu. Koristeeksi voit käyttää apelsiinista jäänyttä hedelmälihaa.