Vaivaako flunssa tai nuha? Kaipaatko lämmikettä kipakassa pakkassässää ulkoilun jälkeen? Kokeile kultaista maitoa! Kultainen maito, ”golden milk”, on kurkumajuoma, jota kelpaa lipittää vaikka joka päivä. Käperry illalla sohvalle viltin alle ja siemaile ihanasti lämmittävää terveysjuomaa. Kurkumamaidon voi maustaa monin eri tavoin, joten siitä saa tuunattua juuri itselleen sopivan makuelämyksen.

Guldmjölk

Ainekset

  • 3 dl mantelimaitoa
  • 1 tl kookosöljyä (juoksevana)
  • Superfruit agavesiirappia
  • aitoa vaniljajauhetta
  • jauhettua inkivääriä
  • jauhettua kanelia
  • jauhettua kardemummaa

Valmista kurkumajauheesta, vedestä ja mustapippurista tahnaa. Tahna säilyy jääkaapissa viikon, joten voit myös valmistaa koko viikon annoksen kerralla (0,5 dl kurkumaa, 1 dl vettä ja 0,5 maustemitallista mustapippuria).

Vatkaa 1 teelusikallinen tahnaa mantelimaidon kanssa kattilassa. Lämmitä seos kunnolla, mutta vältä kiehauttamista (keskilämpö riittää), sekoita koko ajan. Mausta mielesi mukaan ja lisää viimeiseksi kookosöljy. Jos käytät makeuttamatonta maitoa, kannattaa sekaan lisätä hieman Superfruit agavesiirappia.

tehosekoitin

Osallistu myös mahtavaan Facebook-arvontaan, jossa on palkintona Vitamix-tehosekoitin ja Superfruit-tuotteita (yhteisarvo 769 €)!

Tutustu myös uusiin tarjouksessa oleviin Superfruit Foods raakasuklaanaposteltaviin!