Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

Nyt lunastetaan niitä uuden vuoden lupauksia! Oli tavoitteesi sitten kiristää kehoa, elää onnellisena tai saada ihan vain lisätehoa päivään unelmien toteuttamiseen, hyvä ravitsemus on yksi kulmakivi, jota ei kannata skipata. Riittävä proteiininsaanti onkin tärkeä osa sitä.

Miksi siitä proteiinista sitten vouhotetaan joka paikassa? Siksi, että proteiinia tarvitsevat muutkin kuin fitnesskissat ja salimarkut. Proteiini ylläpitää mm. lihaksiston kasvun lisäksi sen ja luuston ylläpitoa myös toimistotyöläisillä ja ikääntyvillä. Kaikki siis tarvitsevat proteiinia, mutta yksistään se ei riitä. 360 Wholefood onkin paljon enemmän kuin proteiinisekoitus

Voimaruoka 360 Wholefood sisältää lähes kaiken, mitä parempi minäsi tarvitsee: proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja, kuituja ja mineraaleja. Kaikki raaka-aineet on valittu luonnosta, eikä mukana ole mitään keinotekoista, lisättyä sokeria tai gluteenia.  Aivan kuten elämästä, voit nauttia Voimaruoka 360 Wholefoodista monin eri tavoin; jugurtissa, maidon tai veden kanssa shakerissa tai smoothiena, jona tämän uniikin tuotteen ominaisuudet tulevat parhaiten ilmi.

puolukka-kookossmoothie

Jotta uusi vuosi starttaisi mahdollisimman vahvasti haluamme tarjota jollekulle onnekkaalle 500 € hemmotteluun sen aikana. Onko sinulla siis pöytälaatikossasi lempismoothien resepti? Jaa se instagramissa hashtagien #voimaruoka ja #unelmasmoothie kanssa tammikuun aikana, niin olet mukana 500 € arvoisen hemmottelulahjakortin arvonnassa valitsemaasi kohteeseen!

Paljon Voimaruoka-tuotteita alennuksessa tammikuun ajan!

Siirry ostoksille tästä!