Kun Anne Kukkohovi kertoo oman ikänsä, sitä ei tahdo kovin moni uskoa. 45-vuotias entinen malli voisi ihan hyvin olla kolmikymppinen. Vaikka Anne näyttää luonnostaan nuorelta, on hän myös tehnyt itse paljon sekä sisäisen että ulkoisen hyvinvoinnin eteen. 

Anne_Kukkohovi

-Tietyillä valinnoilla voi vaikuttaa todella paljon siihen, miltä näyttää ulkoisesti ja miten hyvin voi sisäisesti. Ravinnolla, liikunnalla ja onnellisuudella on todella suuri merkitys ja jos niiden lisäksi ottaa käyttöön muutaman tärkeän ravintolisän, on tulos taattu, Anne kertoo.

Kollageeni on monelle kauneudesta kiinnostuneelle jo tuttu, mutta syy miksi sen käyttö on tällä hetkellä Suomessa ja maailmalla rakettimaisessa nousussa, on viimeaikaiset tutkimustulokset, jotka todistavat sen positiiviset vaikutukset iholle.

Kollageeni vaikuttaa ulkonäköön monella tavalla. Se lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta, pitää nivelet kunnossa ja vaikuttaa mm. hiusten, hampaiden ja hiusten hyvinvointiin. 

– Itse käytän glutationin sekä C- ja D-vitamiinin lisäksi säännöllisesti kollageenia. Keho tuottaa kollageenia itse tarvittavan määrän 25-vuotiaaksi, mutta sen jälkeen kollageenivarastot alkavat pikkuhiljaa ehtyä. Ravinnosta kollageenia on vaikea saada, siksi kollageenilisä on todella oleellinen osa omaa kauneudenhoitoani, Anne Kukkohovi kertoo.

– Puhdas+ Kollageeni & tyrnimarja on helppo käyttää neutraalin ja raikkaan makumaailmansa vuoksi. Lisään sitä joko veteen, smoothieen tai aamupuuroon. Plussaa tulee myös siitä, että se on täysin lisäaineeton.

Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarja sisältää hydrolysoitu kalakollageenia joka on puhtain, tutkituin ja tehokkain kollageeni.

Ei enää D-vitamiinia karvapalleroista

Anne Kukkohovin päivät ovat todella hektisiä ja hänellä on yleensä monta rautaa tulessa, koska hän toimii nykyään sekä tv-kasvona että yrittäjänä. Omasta terveydestä huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää, jotta jaksaa arjen pyöritystä. D-vitamiini on tärkeimpiä arjen apureita.

– Jos miettii jokatalvista flunssakautta, kaamosta ja sen vaikutusta mielialaan, en vähättelisi D-vitamiinin tärkeyttä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista puhuttaessa, Anne sanoo.

– Kunnon D-vitamiiniannos korjaa sen, mitä pitkä auringoton talvi saa aikaan. Se vaikuttaa immuniteettiin, mutta myös mielialaan ja jaksamiseen. Käytän D-vitamiinia ympäri vuoden.

d-vitamiini_50g

Puhdas+ D3-vitamiini on ensimmäinen markkinoilla oleva kasviperäinen D3-vitamiini. Harva tietää, että aikaisemmin kaikki markkinoilla olevat D3-vitamiinit olivat eläinperäisiä.

-Minullekin oli yllätys, että D3-vitamiini on aikaisemmin ollut peräisin lampaista. Mahtavaa, että sitä saa nyt myös täysin kasviperäisenä vegekapselissa. Mieluummin haluan syödä D-vitamiinia joka on peräisin kasvista kuin noista ihanista karvapalleroista, Anne nauraa.

Faktalaatikko:

4 faktaa kollageenista

  1. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista.
  2. Kollageeni muodostaa 70 % ihon proteiinista.
  3. Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia
  4. Kollageeni auttaa pitämään ihon sileänä, kimmoisana ja kauniina.

Annen Beauty Smoothie

2 rkl Puhdas+ Kollageeni & tyrnimarja jauhetta
Kourallinen tyrnimarjoja
1 appelsiini
1 banaani
Kourallinen pinaattia
1 dl maustamatonta jugurttia

Sekoita ainekset blenderissä ja nauti!