Kirjoittaja: ravintovalmentaja Sami Sundvik

Kun flunssakausi on pahimmillaan, laadukas sinkki sopii sekä flunssan ehkäisyyn että nopeuttamaan flunssasta toipumista. Sinkki tukee tutkimusten mukaan normaalia vastustuskykyä, ja on näin yksi tärkeistä ravintotekijöistä kun puhutaan vahvasta immuniteetistä.

sinkki

Kotimainen Puhdas+ tuotemerkki on tuonut markkinoille uusimpana tuotteena suihkemuotoisen sinkkivalmisteen – sinkki on hyvin imeytyvässä biglysinaatti muodossa. Sinkki auttaa tutkimusten mukaan tukemaan normaalia immuniteettia, ja se voi auttaa lyhentämään flunssan kestoa.

Suihkemuotoinen sinkki tuhoaa suussa olevia haitallisia viruksia ja auttaa ehkäisemään uusien viruksien syntymistä. 

Puhdas+ sinkkisuihkeessa ei ole lainkaan keinotekoisia säilöntäaineita, koska sen sisältämät puolukka ja pihlajanmarja toimivat luonnon omina säilöntäaineina. Tuotteessa ei ole käytetty mitään keinotekoisia makeutusaineita.  Tuote sopii koko perheelle, jatkuvaan käyttöön.

Muita vinkkejä flunssakaudelle :

  • Muista hyvä käsihygienia
  • Nuku riittävästi, vältä turhaa stressiä
  • Syö paljon vihanneksia ja marjoja
  • Kevyt liikunta tukee immuniteettia

Jos kuitenkin sairastut, muista levätä riittävästi. Varsinkaan kuumeisena ei kannata treenata, flunssaa paljon vaikeampien jälkisairauksien riski kasvaa turhaan.

Kotimaassa valmistettu Puhdas+ on markkinoiden puhtain ravintolisäsarja. Olemme jättäneet sarjasta pois keinotekoiset makeutusaineet, sidosaineet, pinnoiteaineet ja magnesiumstearaatin. Kaikki kapselimuotoiset tuotteet on pakattu vegekapseleihin, ja kollageenivalmistettamme lukuun ottamatta kaikki raaka-aineet ovat vegaanisia.

Tilaa Puhdas+ Sinkki-Echina-C-vitamiinisuihke nyt -27% alennuksella täältä!

Muista myös muut alehintaiset Puhdas+ -suihkeet:
Puhdas+ B12-vitamiinisuihke
Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiinispray