Joulupuu on rakennettu, aivan kirjaimellisesti! Tällä kertaa nimittäin teepusseista. Ilahduta tänä jouluna sukulaisia ja ystäviä itse tehdyllä teepuulla.

kuusi3

Puun runkona voit käyttää kartonkia, jonka taitat kartion muotoiseksi. Rungoksi kelvannee varmasti myös tyhjä talouspaperirulla. Kokeilin eri kiinnitystekniikoita, joista niittaamista en voi suositella ja teippaaminenkin meni hieman hankalaksi 😉

Parhaiten teepussit saakin kiinnitettyä kuumaliimalla. Lisäsin kuumaliimaa aivan teepussien yläreunaan, jotta liima ei ottaisi paperipussin läpi kiinni itse teepussiin. Jos kuumaliiman kemikaalit arveluttavat, voi kiinnitystä kokeilla myös neulalla ja ompelulangalla.

Jos haluat rakentaa puun värikkäistä teepusseista, kannattaa rakennusaineeksi valita minunkin käyttämäni Hari-tee. Kaikki Hyvinvoinnin Tavaratalon teet löydät täältä.

kuusi1_2

Ihanaa joulun odotusta!