ingefarskakor

Leivo makean mausteiset inkiväärikeksit rapealla kuorella ja pehmeällä sisuksella. Inkiväärikeksit valmistuvat käden käänteessä, joten nämä keksit sopivat vaikka yllätysvieraille. Venyvän sitkeä sisus on täynnä lämmittävää inkivääriä ja karamellisoitunut kuori tuo sopivaa makeutta. Kaikki tämä kokonaan ilman sokeria ja gluteenia!

Ainekset
n. 15 kpl

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Levitä leivinpaperi valmiiksi uunipellille. Sekoita kaikki ainekset tehokkaassa tehosekoittimessa, kunnes taikina on tasaista.

Pyöritä taikinasta pieniä palloja ja asettele ne leivinpaperille. Litistä pallot halutun paksuisiksi. Paista noin 10 minuuttia tai kunnes keksit ovat kullankeltaisia. Anna keksien jäähtyä ja levitä päälle sulatettua suklaata. Sitten onkin aika nauttia!

Superfruit kookosjauhot tuovat inkiväärikekseihin ainutlaatuisen koostumuksen. Kokeile joulun leivontaan myös Superfruitin mantelijauhoja ja agavesiirappia.