Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

wholefood_protskupallot2

Näillä omatekoisilla herkuilla pysyy puhti yllä ja nälkä loitolla! Karkkipallot sisältävät raikasta Voimaruuan luomukookosöljyä ja proteiinirikasta Voimaruuan 360 Wholefood jauhetta. Sen lisäksi, että ne ovat äärimmäisen yksinkertaisia tehdä, pallojen makua on myös helppo muunnella.

Tarvitset vain:

50 g tai enemmän 360 Wholefood jauhetta valitsemanasi makuna (vanilja, suklaa tai kookos)
0,5 dl – 1 dl Voimaruuan kookosöljyä
1-2rkl hunajaa tai Voimaruoka koivusokeria
ripaus Voimaruoka Himalajansuolaa + jodia

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pyörittele herkullisiksi proteiinipalloiksi. Anna jähmettyä hetki jääkaapissa. Säilytä viileässä tarjoiluun asti. Sitä tiiviimpää herkkua saat, mitä enemmän laitat kuiva-aineita suhteessa kookosöljyyn.

Vinkki! 

Voit tuunata palloja mitä moninaisimmin tavoin vaihtelemalla Wholefood-jauheen eri makuja tai laittamalla joukkoon erilaisia kuivattuja marjoja kuten mulperi- ja gojimarjoja tai vaikka kaakaonibsejä. Myös pieni ripaus sitrushedelmän kuorta tai mehua tuo mukaan raikasta twistiä!

Jouluisiin ”lumipalloihin” tee pallot Wholefood vaniljasta ja pyörittele ne vielä kookoshiutaleissa.

Kaikki Voimaruoka-tuotteet 19.12.2016 asti -20 %
koodilla VOIMARUOKA50

Siirry ostoksille tästä!