Kirjoittaja: Hanna Jormanainen,
tuotepäällikkö / Voimaruoka

tahankuva

Sekä kookosöljy että raakasuklaa ovat oikeaa aivoruokien aatelia, sillä ne tehostavat ajatustyötä ja mielihyvähormonien tuotantoa. Kookosöljyn kehossamme muodostavat ketoaineet antavat aivojen lisäksi aineenvaihdunnalle potkua! Ohje on hyvin helppo:

Sekoita 1 dl Voimaruuan silkkistä kookosöljyä laadukkaaseen raakakaakaojauheeseemme ja lisää joukkoon muutama tl koivusokeria ja ripaus Himalajansuolaa jodilla. Muista, että raakakaakaon laadulla on väliä ja sen ei kuulu maistua liian kitkerältä. Siksi suosittelemme meidän pussia.

Lusikoi valmista suklaatahnaa jugurtin tai smoothien joukkoon tai dippaile siihen erilaisia hedelmiä, pähkinöitä tai mitä ikinä haluat!

Kaikki Voimaruoka-tuotteet 19.12.2016 asti -20 %
koodilla VOIMARUOKA50

Siirry ostoksille tästä!