rodbetsbollar-1

Piristävän värinen Superfruit punajuurijauhe maistuu yllättävän makealta. Käytä jauhetta tähän nopeaan reseptiin ja kotona on heti valmiita naposteltavia. Punajuuripalloset saavat upean värinsä kirkkaasta punajuurijauheesta ja polyfenolirikkaasta acaimarjajauheesta.

Hasselpähkinäkuorrutus tuo punajuuripallosiin rouskuvan suutuntuman. Tämä ravinteikas välipala säilyy hyvin jääkaapissa. Resepti on gluteeniton ja laktoositon.

Ainekset
n. 10 kpl

Laita taatelit, vesi, kookosöljy ja mantelijauhot tehosekoittimeen ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Siirrä taikina kulhoon ja sekoita loput ainekset mukaan. Pyörittele taikinasta pieniä palloja. Kuorruta pallot pyörittämällä niitä hasselpähkinärouheessa.

Säilytä pallosia jääkaapissa tai pakastimessa. Punajuuripallosia voit napostella huoletta myös joulun alla!