Verkkokauppamme valikoimiin on tullut runsaasti uusia gluteenittomia tuotteita ja nyt onkin hyvä aika tutustua niihin hieman tarkemmin!

Madame LoulouMadame Loulou – kaikkea leivontaan, ilman gluteenia

MadameMadame Loulou leivontatuotteiden avulla mielikuvituksesi pääsee valloilleen! Ensimmäiset ihanat luomutuotteet löytyvät jo Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta. Madame Loulou tarjoaa paljon erilaisia makuja ja vaihtoehtoja. Leivo vaikka appelsiinikakku ja kuorruta se suussa sulavalla vaniljakreemillä tai ihastu kauniin keltaiseen kurkumaleipään!  

Madame Loulou haluaa tarjota herkullista jälkiruokaa korkealaatuisista raaka-aineista. Helppokäyttöiset gluteenittomat leivontatuotteet takaavat, että kauniit kakut ja keksit syntyvät hetkessä. Luomujauhoista ja jälkiruoka-aineksista saat yhdistelemällä leivottua loputtomasti uusia herkkuja. Hurmaavan makuiset kakut ja leivät syntyvät kaikki ilman turhia lisäaineita tai laktoosia.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai tule maistamaan Tampereelle 25.-26.11.2016 järjestettäville Gluteeniton Elämä-messuille!

SuhosFarmi gluteeniton kaurahiutaleSuhosFarmi – gluteeniton, kotimainen kaurahiutale

Tätä paljon toivottua, suomalaista ja täysin gluteenitonta kaurahiutaletta saa nyt myös meiltä! Sopii niin perinteisen kaurapuuron kuin esimerkiksi leivonnaisten ja leipien valmistukseen.

Tutustu tuotteeseen verkkokaupassamme!

 

 

Biovegan Luomu Vaniljasokeri

 

Biovegan – vegaanileipurin pelastus

Piristä leivonnaisia maustamalla ne luomusitruunan tai luomuappelsiinin kuorella. Leivo vegaaniset kakut hiivan, vaniljasokerin ja leivinjauheen avulla. Viimeistele täytekakut hyytelöimisaineilla ja kiilteillä. Kaikkea tätä tarjoaa Biovegan-valikoima ja vieläpä ilman gluteenia.

Biovegan panostaa helppouden lisäksi ruuan terveellisyyteen ja aitouteen. Vegaaneille ja gluteeniherkille sopivat tuotteet nopeuttavat jokapäiväistä ruuanlaittoa ja leivontaa. Koristele kakut tai keitä hillot ilman eläinperäisiä aineita. Biovegan valikoimassa on myös hyytelösokeri, joka ei vaadi lainkaan keittämistä!

Biovegan tarjoaa perinteisiä makuja, mutta uudella tavalla. Helpota arkeasi ja valitse varmasti gluteenittomat ruoka-ainekset. Luomuvalikoimassa on myös valmiskastikkeita, joiden avulla valmistat käden käänteessä päivän pääaterian. Kokeile bolognesekastiketta spagetille, yrttistä kermakastiketta kalan kanssa tai pehmeää currykastiketta kana-aterialla!

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

Tervens – terveelliset kikhernepastat

Tervens KikhernepastatKotimaiset Tervens-kikhernepastat ovat terveellinen ja gluteeniton vaihtoehto! Ne sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua ja ravinteita sekä hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja.

Valmistettu GMO-vapaasta kikhernejauhosta ja vedestä.

Saatavana sekä makaronina että pennenä.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

mySticks gluteenittomat leipätikutmySticks – gluteenittomat leipätikut

mySticks gluteenittomat leipätikut tulevat Kreikasta! Leipätikut sopivat niin juustotarjottimelle kuin nautittavaksi viinilasin kera. Saatavilla neljä herkullista makua. 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

Turtle – gluteenittomat luomupuurot

Belgialainen Turtle Cereals valmistaa herkullisia kaurapuuroja moneen makuun. Sarjasta löytyy myös kolme täysin gluteenitonta vaihtoehtoa: classic, superfood ja suklaa-banaani. Erityisesti viimeksi mainittu on osoittautunut lasten suureksi suosikiksi! 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!