Valikoimaamme on saapunut ihana uutuussarja, nimittäin belgialainen luksuskosmetiikkasarja CÎME. Inspiraation CÎME on saanut Himalajan vuoristoalueelta ja tuotteiden aktiiviset raaka-aineet perustuvat Himalajan alueen vitamiinirikkaisiin kasveihin, kuten villiruusu, tyrnimarja, alppiruusu sekä prinsepia. Kaikilla sarjan tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti.

Yritys lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 2 % nepalilaiselle Nepal Trust hyväntekeväisyysjärjestölle. Tuotteissa käytetyt kasviraaka-aineet kerätään sekä työstetään raakamateriaaleiksi Nepalissa, jossa viljelijät myös saavat reilun kaupan periaatteiden mukaisen korvauksen tekemästään työstä.

cime-tuotteet

CÎME Recette de Purete Meikinpoistoöljy

Ihoa hellivä puhdistusöljy sisältää ainulaatuisen yhdistelmän aprikoosiöljyä, seesamiöljyä ja prinsepian siemenöljyä.

Öljy levittyi iholle helposti sormilla, eikä puhdistukseen tarvittu avuksi vanulappuja. Myös silmämeikki lähti iholta todella vaivattomasti jo yhdellä puhdistuskerralla. Meikinpoistoöljy tuntuu puhdistavan meikin todella helposti, hellävaraisesti ja tarkasti. Puhdistusöljyssä yhdistyi puhdistusvaahdon tai -geelin tehokkuus sekä puhdistusmaidon hellävaraisuus. Kaikille ihotyypeille soveltuva öljy ei jättänyt iholle lainkaan kiristävää tai rasvaista tunnetta. Ihonpuhdistuksen viimeistelyyn käytin CÎME’s Rosée de Roses Misellivettä.

CÎME Rosee de Roses Misellivesi

CÎME Rosee de Roses Misellivesi puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin sekä samalla kosteuttaa ihoa. Suihkepulloon pakattu, ruusuvettä ja ruusuöljyä sisältävä misellivesi oli koostumukseltaan melko täyteläinen ja kevyesti vaahtoava. 

Misellivesi puhdisti ihoa tehokkaasti, supisti ihohuokosia ja jätti ihon miellyttävän tuntuiseksi. Misellivedessä on mieto ja miellyttävä ruusun tuoksu. 

cime-misellivesi

CÎME Daisy Delight Kasvovoide

Kasvovoiteen aktiiviset raaka-aineet ovat hyaluronihappo, tuhatkaunokkiuute ja alppitähti. Kasvovoide lupaa häivyttää pieniä ihovirheitä ja maksaläiskiä ja kirkastaa kasvojen ihoa. Kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta talvella sitä suositellaan erityisesti rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle.

Kasvovoide ei ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuntunut iholla kovinkaan ihmeelliseltä. Miedon kukkaistuoksun omaava voide on koostumukseltaan melkoisen kevyt ja nopeasti imeytyvä. Muutaman viikon käytön jälkeen ihoni kyllä todella tykästyi voiteeseen.

Voide on ainakin sekaiholle juuri sopivan kevyt, mutta kuitenkin riittävän kosteuttava. Monet kokeilemani sekaiholle suunnatut voiteet ovat hoitaneet ihoa liikaa ja aiheuttaneet ihon rasvoittumista ja finnejä. Liian kevyet voiteet taas ovat jättäneet iholle hilseilevän kuivia kohtia.

Muutaman viikon käytön jälkeen epäpuhtauksien määrä iholla on selvästi vähentynyt, ihonväri tasoittunut ja iho tuntui aikaisempaa sileämmältä. Puhdistusöljyn, miselliveden ja kasvovoiteen yhdistelmä tuntui siis sopivan täydellisesti iholleni. 

CÎME Himalaya Ensiapuvoide

CÎME Himalaya Ensiapuvoide on kätevä monitoimivoide, joka rauhoittaa ärtynyttä ja kutiavaa ihoa sekä rentouttaa väsyneitä lihaksia. Voiteen terapeuttinen tuoksu virkistää ja lievittää päänsärkyä. 

Voiteen paksu ja täyteläinen koostumus sisältää nepalilaisesta voipuusta valmistettua chiurivoita ja seitsemää eteeristä öljyä, jotka antavat voiteelle yrttisen ja minttuisen tuoksun. Voiteessa ihastuin erityisesti sen terapeuttiseen tuoksuun sekä paksuun koostumukseen, joka pehmensi ja rauhoitti tehokkaasti kuivaa ihoa.

cime-ensiapovoide

cime-universal-voide