Jokainen hiuslaatu tarvitsee yksilöllistä hoitoa. Siksi i+m Naturkosmetik on tutkinut ja kehittänyt omaa hiustenhoitojärjestelmäänsä 38 vuoden ajan ja parantaa sitä jatkuvasti. Kaikki i+m Naturkosmetik -hiustenhoitotuotteet edistävät hiusten ja päänahan omaa itsesäätelykykyä. Näin hiusten rakennetta pystytään jatkuvasti parantamaan. Luonnollisten öljyjen ja arvokkaiden kasviuutteiden avulla päänahasta tulee terve ja hiuksista kiiltävät ja hoidetut.

Hiuksen elinkaaren aikana hiuksen pinnan luonnollisen rasvan osuus vähenee. Samalla myös hiusten joustavuus ja kiilto heikkenevät. Monet perinteiset shampoot sisältävät aineita, jotka peittävät hiusten rasittuneisuuden ja siloittavat hiuksen pintaa. Ongelmana on kuitenkin se, että samanaikaisesti synteettiset aineet tiivistävät hiukset ja päänahan ja saattavat häiritä niiden herkkää luonnollista tasapainoa.

i+m hiustenhoitotuotteet

Siirryttäessä luomushampooseen on otettava huomioon, että luomushampoiden sokeripohjaiset tensidit ovat hyvin mietoja eivätkä vaahtoa yhtä voimakkaasti kuin perinteisten shampoiden tensidit. Siksi tarvitaan joitakin pesukertoja luomushampoolla poistamaan synteettiset täyteaineet hiuksista. Kun synteettisiä aineita ei enää käytetä, hiusten normaalitila tulee ensiksi näkyviin. Sen takia hiukset voivat ensimmäisten luomushampoopesukertojen jälkeen näyttää kiillottomilta ja tuntua hauraammilta. Mutta pitemmän päälle muutos kannattaa: kun täyteaineet on ensin pesty hiusrakenteesta pois, voivat i+m Naturkosmetik -shampoiden luonnolliset luomukasviöljyt aloittaa korjaavan vaikutuksensa. Yhdessä i+m Naturkosmetik -hoitoaineiden kanssa ne hoitavat tehokkaasti päänahkaa, kompensoivat hiusten luonnollisen rasvan vähenemistä sekä tekevät hiuksista kauniit ja terveen kiiltävät. Siirtymäaika on hiusten pesukerroista riippuen 1-2 viikkoa. Päänahan kuorinta edesauttaa tasapainon löytymistä.

Kaikkien i+m Naturkosmetik -shampoiden pohjana ovat 100 % kasvipohjaiset sokeritensidit. Ne puhdistavat erittäin hellävaraisesti, ovat ihanteellisia päänahalle ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen hiustenpesuun. Hiukset saavat hoitoa ja myös herkkä päänahka rauhoittuu. Aloe vera tukee hiusrakenteen ja päänahan luonnollista kosteustasapainoa. Arvokkaat kasviuutteet vaikuttavat tasoittavasti ja hoitavat päänahkaa. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja BDIH-sertifioituja.

i+m shampoo

Miten valitsen oikean hiustuotteen?

KUIVILLE TAI KÄSITELLYILLE HIUKSILLE JA PÄÄNAHALLE
i+m Hair Care Korjaava Hamppuöljy Shampoo
i+m Hair Care Korjaava Hamppuöljy Hoitoaine

OHUILLE HIUKSILLE
i+m Hair Care Tuuheuttava Vehnänalkioöljy Shampoo
i+m Hair Care Tuuheuttava Vehnänalkioöljy Hoitoaine

NORMAALEILLE HIUKSILLE JA PÄÄNAHALLE
i+m Hair Care Kiiltoshampoo
i+m Hair Care Tuuheuttava Vehnänalkioöljy Hoitoaine

HERKKÄLLE PÄÄNAHALLE JA KOKO PERHEELLE
Freistil Sensitive Shampoo
Freistil Sensitive Hoitoaine

RASVOITTUVILLE HIUKSILLE JA HILSEILEVÄLLE PÄÄNAHALLE                                                                                                                                                                                                                               i+m Hair Care Tasapainottava Villiyrtti Shampoo
i+m Hair Care Tehohoitoaine