_MG_3318

Dr. Hauschka Welcome Back Limited Edition on tuonut syksyn kunniaksi takaisin suosituimpia kausimeikkituotteita. Värit on koottu aiemmista kausimeikkituotteista, joita asiakkaat ovat kaivanneet takaisin valikoimaan.

Dr. Hauschka Luomiväripaletti

Luomivärit sisältävät muun muassa silkkiä ja luomiväri levittyy luomille helposti ja tasaisesti. Luomivärisävyissä on myös runsaasti pigmenttiä ja loistava pysyvyys.

Näin käytät kaikkia neljää sävyä yhdessä: Pohjusta ensin koko luomi paletin vaaleimmalla sävyllä 01. Levitä ylä- ja alaripsen tyveen luomiväripaletin sävyä 2. Lisää sävy 03 liikkuvan luomen keskikohtaan ja häivytä molemmille sivuille. Levitä lopuksi sävy 04 silmien ulkonurkkaan ylä- ja alaluomelle.

Luomiväripaletin neljä sävyä sopivat täydellisesti yhteen. Voit luoda myös kevyen raikkaan silmämeikin käyttämällä esimerkiksi vain paletin kahta vaaleinta sävyä.

untitled-1Illuminating Powder

Hohdepuuteri toimii kuin jauhemainen valokynä. Puuteri viimeistelee meikin ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Voit korostaa esimerkiksi kulmaluita ja poskipäitä tai sipaista puuteria koko kasvoille ja decolteelle. Hohdepuuterin sävy sulautuu jokaiseen iho sävyyn.

puuteri2Matte & Shimmer Blush Trio

Poskipunassa on yhdistetty kolme sävyä – matta, silkkinen ja hohtava sävy. Poskipuna antaa kauniin luonnollisen sävyn poskille ja samalla poskipuna hoitaa ja ehkäisee epäpuhtauksia iholla.

Voit käyttää kaikkia kolmea sävyä yhdessä tai vain yhtä sävyä kerrallaan tai korostaa kasvojesi eri alueita kahdella eri sävyllä.  Poskipunan sävyt sointuvat hyvin toisiinsa ja sopivat kaikille ihon sävyille.

poskipunat1

Tilaa Dr. Hauschka Limited Edition Meikit verkkokaupastamme!