melvita kokemuksia

Paljon odotettu ja toivottu Melvita on tehnyt paluun valikoimiimme. Ranskalainen Melvita on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarja on perustettu vuonna 1983. Kaikilla Melvitan tuotteilla on Cosmebio ja Ecocert – sertifikaatti. 

Testasimme muutamia Melvitan kasvojenhoitotuotteita. Testituotteiksi valikoitui normaalille ja sekaiholle sopivia tuotteita.

melvita kukkaisvesi

Melvita Ruusu kukkaisvesi ja Laventeli kukkaisvesi

Kukkaisvedet valmistetaan tislausmenetelmällä kukkien terälehdistä. Tislausmenetelmällä terälehdistä saadaan eroteltua eteerinen öljy sekä kukkaisvesi. Kukkaisvettä voi käyttää iholle kasvoveden tapaan.

Ruusu Kukkaisvesi on ehkä yksi Melvitan klassikkotuotteista. Kukkaisvesi tuoksuu ihanan raikkaalle kuin tuore ruusu! Tuote tuoksui täsmälleen samalle kuin kuvauksessa käytetyt ruusunterälehdet. Tuoksu ei ole ollenkaan tunkkainen kuten monissa ruusun tuoksuissa tuotteissa. Ruusu kukkaisvesi sopii kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.

Melvitan Laventeli kukkaisvesi sopii erinomaisesti epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Laventeli tunnetaan erityisesti ihoa tasapainottavista ja puhdistavista ominaisuuksistaan.  Laventeli kukkaisvesi supisti suuria ihohuokosia ja jätti ihon mattapintaiseksi. Tuote oli ihanteellinen sekaiholle, koska se ei kuivattanut tai kosteuttanut ihoa liikaa. Iholle ei jäänyt lainkaan kiristävää tunnetta. Kukkaisvedessä on aito virkistävä laventelin tuoksu.

Kukkaisveden raikastavaa vaikutusta voi tehostaa säilyttämällä pulloa jääkaapissa. Suihkepullosta kasvovesi on helppo suihkia suoraan kasvoille tai levittää vanulapulla tai sormenpäillä iholle.

melvita puhdistusvaahto

Melvita Extraodinary Narsissi Kukkaisvesi

Narsissi Extraordinary vesi tuntuu iholla kukkaisvettä hieman täyteläisemmältä. Ihan kuin kukkaisveteen olisi sekoitettu tippa kosteusvoidetta tai seerumia. Kukkaisvesi sisältää narsissin lisäksi myös virkistävää sitruunaa sekä papaijaa. Kosteuttavaa vaikutusta tuotteeseen tuo myös hyaluronihappo. 

Extraordinary vesi on loistava tuote esimerkiksi aamulla iholle joka tarvitsee nopeaa virkistystä. Tuote tekee ihosta suorastaan hehkuvan ja samalla kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Tuntuu kun iho ei kukkaisveden levityksen jälkeen edes kaipaisi kosteusvoidetta.

melvita tuotteet

Melvita Puhdistuvaahto

Puhdistusvaahdon tuoksu on ihanan karkkimainen. Tuoksussa yhdistyy puhdistusvaahdon sisältämä narsissi-, appelsiini- ja ruusukukkaisvedet. Vaahto puhdisti ihon tehokkaasti, mutta ei kuivattanut ihoa. Puhdistusvaahdolla sai puhdistettua käteväsi myös vesiliukoisen silmämeikin.  Pumppupullossa oleva vaahtomainen putsari vaikutti käytössä tosi riittoisalta. 

ruusuvesi

Melvita Rose Nectar BB-voide ja kasvogeeli

Melvita Rose Nectar – tuotesarja on ihoa kosteuttava ja uudistava. Tuotteet ovat koostumukseltaan kevyitä ja sarjasta löytyy sopivat tuotteet kuivalle, herkälle, normaalille ja sekaiholle.

Paljon kehutun Melvitan Rose Nectar BB-voiteen koostumus on kevyt ja helposti levittyvä. BB-voidetta on saatavilla vain yhdessä sävyssä, mutta sävyn luvataan mukautuvan kaikkiin ihonsävyihin.

Sävyn nimi on Rose Nude ja vastaa melko hyvin meikkipohjista usein löytyvää sävyä Ivory. Sävy on siis punapohjainen ja melko vaalea.  BB-voiteen sävy ei ollut kalpeahkolle ihollekaan liian tumma, vaan sulautui ihon väriin täydellisesti.

BB-voiteen koostumus on ihanteellinen: ei liian nestemäinen eikä liian paksu. BB-Voide tasoittaa ihon sävyä, mutta jättää iholle luonnollisen meikittömän vaikutelman. BB-voidetta voidaan käyttää kosteusvoiteen jälkeen tai levittää suoraan puhtaalle iholle. Loistavan tästä BB-voiteesta tekee myös aurinkosuoja SPF 15, jonka ansiosta ei tarvitse erikseen käyttää kasvojen iholle aurinkovoidetta. BB-voiteella sai luotua kauniin tasaisen meikkipohjan minuutissa. Melvitan BB-voide on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani BB-voide!

Melvita Rose Nectar kasvogeelin kevyt fluidimainen koostumus levittyy iholle helposti ja kosteuttaa sekaihoa juuri sopivasti. Voide imeytyy nopeasti ja sopii hyvin esimerkiksi meikin alle. Voide jättää ihon heleäksi ja mattamaiseksi. Myös kasvogeelissä on hurmaava ruusun tuoksu.

Melvita bb-voide

Tämän viikon ajan kaikki Melvita -tuotteet -25 % alennuksella. Saat edun käyttämällä kampanjakoodia MELVITA29