Pure BeginningsJo viime vuonna Saksan Vivaness-luonnonkosmetiikkamessuilla osui tämä söpö luomukosmetiikan pöllösarja Pure Beginningsiltä silmiimme. Nyt sitä vihdoin ja viimein saa Suomesta, meiltä, Hyvikseltä!

Pure Beginnings on Etelä-Afrikasta tuleva luonnonkosmetiikkasarja, joka on toiminut vuodesta 2007 ja saanut ECOCERT hyväksynnän vuonna 2014. Tuotteilla on myös Vegan Societyn myöntämä Vegan-kukkalogo, joka takaa tuotteiden vegaanisuuden. Tuotteiden raaka-aineet on valittu herkkää ihoa ajatellen. Ne ylläpitävät ihon normaalia pH- ja kosteustasapainoa. Tuotteet valmistetaan eettisiä ja ympäristöystävällisiä arvoja kunnioittaen. Yritys myös tukee toiminnallaan afrikkalaisia yhteisöjä.

Pure Beginnigssiltä löytyy sarjat vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Vauvojen ja lasten sarjoihin on helppo hullaantua jo niiden ulkonäön perusteella. Baby (0-3v) sarjan tuotteita koristaa nimittäin Ollie The Owl ja Kids (yli 3-v) sarjaa apinat Max ja Molly. Joidenkin tuotteiden kyljessä nämä kaverukset antavat myös omia vinkkejä tuotteensa käyttöön. 🙂

Meillä testauksessa oli vauvojen pöllösarjaa

Suurimmat kehut saa baby sarjan vaippavoide, joka on koostumukseltaan sopivan paksua, mutta erittäin hyvin imeytyvää. Voidetta voi käyttää muuallekin kuin vaippaiholle, esimerkiksi se oli sopivan suojaavaa nenän alle laitettavaksi, kun alue oli arka kaikesta niistämisestä. Puolitoistavuotiaasta oli myös hauska upottaa sormet rasvaan ja levittää sitä äidin tavoin nenän alle, tosin joskus tuo koordinaatiokyky ei ihan ollut kohdallaan ja rasvaa löytyi ties mistä… Saattoihan sitä maistaakin, luomua kun on. 😀

Baby sarjan saippua ja vartalovoide ovat hyvin riittoisia ja mikä parasta: kätevissä pumppupulloissa! Kun muutenkin muksujen kanssa on kädet täynnä ei tarvitse miettiä millä avaisi sen saippuatuubin. Näissä molemmissa on yhtenä raaka-aineena käytetty baobabia, apinanleipäpuuta – tuota Afrikan omaa ihmepuuta, mikä on muistutuksenakin jo kiva tuotteen alkuperämaasta. Tuoksu molemmissa on miellyttävän mieto ja vartalovoiteen imeytyvyys hämmästyttävän hyvä.

Morris testaa hammastahnaaHammastahnastakin meillä pidettiin niin paljon, että koko tuubi olisi syöty kerralla, jos olisi saatu lupa. Hammastahnat ovat fluorittomia ja niiden nielemisestä ei ole mitään haittaa, joka on sinänsä hyvä, sillä en ole vielä keksinyt keinoa miten tuon puolitoistavuotiaan saisi kurlaamaan ja sylkemään.

Ja nuo pakkaukset <3. Sopivat tässä perheessä niin aikuisten kuin lastenkin silmiin. Ollie, Max ja Mollie kuulvat nykyään perheeseen. Heidän kanssaan iltarutiinit ja rasvaukset sujuvat kaikilta hymyssäsuin.

Tutustu Pure Beginnings-tuotteisiin verkkokaupassamme!