zincu

ZINCUFLEX – tehokkaasti imeytyvä nivelvalmiste

Huippu-uutuus nivelille, lihaksille ja luustolle. Ainutlaatuinen patentoitu NPT-koostumus sisältää tiivistettyä inkivääriä ja kurkumaa, jotka ovat käsitelty niin, että ne imeytyvät elimistön käyttöön ennennäkemättömän tehokkaasti. Inkivääri auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuuden ja välttymään aamukankeudelta. Kurkuma ylläpitää nivelten liikkuvuutta ja terveyttä.

Alkuperäisen Zinaxin kehittäjiltä entistä tehokkaampi valmiste. Nauti yhdestä kahteen kapselia päivittäin vesilasillisen kera. Vaikutuksen huomaa 2-4 viikossa.

perskindol

PERSKINDOL – enemmän kuin kylmägeeli

Perskindol Active on lihasten ja nivelten hoitoon kehitetty kaksivaikutteinen kylmä-lämmin-sarja. Viilentää ensin kipukohdan mentolin avulla, minkä jälkeen muut eteeriset öljyt tehostavat pintaverenkiertoa ja aikaansaavat mukavan lämmön tunteen.

Voit käyttää Perskindolia lihasvaivoihin selässä, niskassa, käsissä tai jaloissa. Sopii istumatyöläisen vaivoihin ja treenin aiheuttamiin jomotuksiin. Voidaan käyttää myös ennen treeniä lämmittämään lihaksia. Tuote imeytyy nopeasti, ei tahmaa eikä jää tuoksumaan koko päiväksi. Spray on loistava valinta, mikäli haluat käyttää tuotetta myös kesken treenin, sillä sen voi kätevästi suihkuttaa suoraan iholle levittämättä.

 

zincuflex-ja-perskindol

Tilaa ZincuFlex sekä Perskindol-tuotteet ja muut Harmonian ravintolisät meiltä nyt -20 % alennuksella! Etu voimassa 13.3. asti.