Magnesium Diasporal on magnesiumlisä magnesiumin puutostilojen lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja sen tarve lisääntyy muun muassa hikoiltaessa. Kuumalla ilmalla tai urheillessa kannattaa siis kiinnittää huomiota magnesiumin riittävään saantiin. 

Magnesium Diasporal -juomajauheet sisältävät hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia, joka on luonnollisesti ihmiskehossa esiintyvä magnesiumsuola ja imeytyy tutkitusti nopeasti ja tehokkaasti elimistön käyttöön.

Diasporal-jalat

Diasporal on monipuolinen magnesium-sarja, josta jokaiselle löytyy oma tuotteensa:

Diasporal 400 Extra -juomajauhe on markkinoiden vahvin magnesiumsitraattivalmiste. Jauhe kaadetaan lasiin ja lisätään vettä päälle, sekoitetaan ja saadaan valmis hedelmäinen appelsiininmakuinen juoma. Ei sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia väriaineita. Sisältää 400 mg magnesiumia.

Diasporal 400 Extra Direkt -raepussin voi napata lennossa ilman vettä. Loistava valinta treenikassiin ja matkoille. Maistuu appelsiinille ja sisältää 400 mg magnesiumia.

Diasporal 300 -juomajauhe on ollut Suomen markkinoilla jo 15 vuotta! Tämä perinteinen valmiste maistuu kevyen appelsiinisille ja sekoitetaan veteen. Sisältää 300 mg magnesiumia.

Diasporal 300 Direkt -raepussin voi napata lennossa ilman vettä. Loistava valinta treenikassiin ja matkoille. Maistuu sitruunalle ja sisältää 300 mg magnesiumia.

Diasporal 250 -poretabletti laitetaan lasilliseen vettä. Raikkaan poreileva juoma on monen suosikki ja sisältää 250 mg magnesiumia.

Tilaa Diasporal-magnesiumit ja muut Harmonian ravintolisät meiltä nyt -20 % alennuksella! Etu voimassa 13.3. asti.