9 messuhallia, 3 päivää, 4 Hyvinvoinnin Tavaratalon työntekijää. Tuloksena rakkuloita, hiertymiä ja kauppiaan jalat vieläkin hapoilla.

… Mutta oli se sen arvoista! Messutarjonta oli tänäkin vuonna varsin runsasta ja etenkin superfoodit ja vegaanituotteet olivat laajasti edustettuna. Huomionarvoista oli myös hieman epätavallisimmissa luomumaissa, kuten Bulgariassa etenevissä määrin tuotettu luonnonkosmetiikan määrä. Ala voi siis koko ajan entistä paremmin ja luomukosmetiikka on yhä paremmin saatavissa ympäri Eurooppaa.

Uusien tuttavuuksien lisäksi kävimme toki myös vaihtamassa kuulumiset muutamien tuttujen tuotevalmistajien kanssa. Attituden kojulla saimme tutustua uutuustuotteisiin, lasten ja koirien pesusarjaan. 

attitude2

attitude3

attitude1

 

Benecosin pisteellä tuoksuttelimme täysin uusia ihonhoito- ja suihkutuotteita. Näihin tuotteisiin oli saatu vangittua todella raikkaat tuoksut. 

bene1

 

Kotimaisen Lunetten luona kuulimme kuukuppimaailman uusimmat uutiset ja tutustuimme paremmin yrityksen ihanaan porukkaan. Rohkeimmat meistä saivat nahkaansa myös ihka-aidot Lunette-siirtokuvatatuoinnit 😉

lunetomi2

lunetatska

Torstai-iltana virallisten messujen jo päätyttyä vietettiin vapaamuotoista BlueNight-tapahtumaa, jonka teemana oli ”Löydä, koe ja juhli!”. Kaiuttimien nappulat väännettiin kaakkoon ja olipa joku järjestänyt paikalle livebändinkin. Toivottavasti samanlaista vapaalle heittäytymistä näemme pian myös kotimaisilla messuilla 😉

Tutustu alta kevään kotimaisiin luomumessuihin

7. – 10.4. Lähiruoka ja luomu 
9. – 10.4. Luonnonkaunis-messut