Muistatteko, kun kauppiaamme Tomi kävi viime vuonna maailman suurimmilla luomumessuilla Saksan Nürembergissä? Niin tapahtuu tänäkin vuonna, tosin sillä erotuksella, että perhe vaihtuu tällä kertaa meihin työkavereihin ja ison maailman luomumeininkejä lähdetään katsastamaan nyt kokonaisuudessaan neljän hengen työporukalla. Tarkoituksemme on käydä haistelemassa tulevia trendejä ja löytää uusia tuotteita, jotka olisi meillekin kiva saada myyntiin.

Tämän vuoden messut ovat vielä hieman paisuneet entisestään. Neljä hallia on omistettu kansainvälisille luomutuotteille ja kolme pelkästään saksalaisille. Tämän lisäksi yksi kokonainen halli on pyhitetty ainoastaan luonnonkosmetiikalle. Kaiken kaikkiaan paikan päällä nähdään 2544 näytteilleasettajaa. Siinäpä melkoinen urakka läpi käytäväksi 😉

2015_BF_F_0916

BF_2015_S_0130

(Kuvat/NürnbergMesse)

Erityisesti tulemme kiikaroimaan gluteenittomia, vegaanituotteita, luonnonkosmetiikkaa sekä luomutuotteita lapsille. Tuotteet ja tekniikat kehittyvät jatkuvasti huimaa vauhtia, joten odotettavissa on varmasti luovia ja innovatiivisia uutuuksia!

Näytteilleasettajiin ja messuilla esillä oleviin tuotteisiin voi jo etukäteen tutustua Biofachin sivuilla. Uutuuksien joukossa näyttäisi olevan tarjolla tänä vuonna esimerkiksi Euroopan ensimmäista luomulaatuista jäätelökakkua – tätä on pakko päästä maistamaan! Zoya goes Pretty on puolestaan esimerkki silmiä hivelevästä luonnonkosmetiikan designista. Entä mitäpä mieltä olet siitä, tarvitaanko parrallekin oma shampoo? Täysin turhaa vai ah niin tarpeellista?

Osallistu lahjakorttien arvontaan!

Auta meitä löytämään ne kaikkein mielenkiintoisimmat tuotteet tutustumalla messujen uutuustuotteisiin Biofachin sivuilla. Löydätkö jonkin luomutuotteen, joka valikoimaamme pitäisi ehdottomasti saada? Kerro se meille blogijutun kommenteissa mahdollisimman pian, jotta voimme selvittää asiaa jo messujen aikana.

Kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kesken arvotaan 3 kpl 20 euron arvoisia lahjakortteja Hyvinvoinnin Tavarataloon. Osallistuthan 14.2. mennessä!