Kivvin luonnonkosmetiikka rantautui Suomeen vuonna 2015. Nuori, vuonna 2010 perustettu luonnonkosmetiikan yritys sijaitsee Jelgavassa, Latviassa. Yrityksen perustivat kolme nuorta yrittäjänaista, joilla oli toimialan kokemusta ja halu tehdä tuotteita, jotka sopivat heille itselleen. Jelgava sijaitsee historiallisen Pietarin ja Länsi-Euroopan välisen tien varrella, vielä 1900 -luvun alussa pieni yliopistokaupunki oli tärkeä kauppapaikka Euroopan reitillä.

Kivvin luonnonkosmetiikan ydin ovat Baltian metsien villimarjat ja biodynaamisesti viljellyt puutarhamarjat. Kivvi ei viljele omia maita, mutta on sopinut pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia sertifioitujen biodynaamisten pienviljelijöiden kanssa lähialueelta. Tällä tavalla taataan tuotteiden tuoreus ja tarjotaan työtä lähialueella.

kivvi luonnonkosmetiikka

Kivvvin luonnonkosmetiikan erityispiirteet:

  • käytetään luonnollisia, mietoja säilöntäaineita eteerisistä öljyistä
  • tuotteissa käytetään vain luonnon ainesosia
  • tuotteet sopivat vegaaneille, eikä niitä ole testattu eläimillä
  • kaikissa tuotteissa on käytetty marjojen aktiivisia ja antioksidanttisia ainesosia, jotka hoitavat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla
  • Jokainen Kivvi-tuote sisältää vitamiinipitoista kivin siemenöljyä

Kivvin tuotteet on suunniteltu vaikuttamaan monella tavalla yhtäaikaisesti:

  • kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa
  • pitää yllä ihon luonnollista kosteustasapainoa
  • edistää ihosolujen uusiutumista
  • vähentää ikääntymisen ensimerkkejä
  • lievittää tulehduksia

vartalomarmeladi

Kaikki Kivvin tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja tuotteissa on korkeat luomuraaka-aineiden määrät. Tuotteet ovat saaneet kiitosta raikkaan ja miedon tuoksun sekä esteettisesti kauniin ulkonäön vuoksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että tuotteet lunastavat lupauksensa ja toimivat!

Kivvin valikoimasta löytyy ihon- ja vartalonhoitotuotteita eri ikäisille, eri ihotyypeille sekä oma tuotesarja miehille.

Kivvi luonnonkosmetiikan säilöntäaineen vaikuttava periaate on luonnossa monissa kasveissa esiintyvien aineiden yhdistelmä – natriumanisaatti ja natriumlevulinaatti. Hieman happamat ainesosat parantavat ihon luonnostaan hapanta ympäristöä. Lisäksi, tuotteissa vältetään herkistävien ainesosien käyttöä. Siksi Kivvin tuotteet tuoksuvat miedolle, ovat hellävaraisia ja sopivat herkällekin iholle.

Tutustu ja ihastu Kivvin tuotteisiin – tutustumistarjous tämän viikon ajan -25 %!