Paino putosi 7 kiloa. Pysyvästi.

Terttu on eläkeläinen Itä-Suomesta, Savonlinnasta. Hän nauttii matkustamisesta ja on ikäisekseen muutenkin aktiivinen. Harrastuksiin kuuluvat muun muassa sauvakävely, pyöräily sekä talvisin hiihto.

Tertun toiveissa oli viime keväänä päästä kesäksi hoikempaan ja timmimpään kuntoon. Maaliskuun 2014 alussa hän painoi 66 kiloa. Tertun ruokailutottumukset olivat normaalit ja terveelliset, mitä nyt iltaisin tuli naposteltua suolaisia ja makeita herkkuja. Hän kertoi miniälleen Sannalle toiveistaan laihduttaa muutama kilo ennen kesää. Sanna suositteli hänelle Eatless-uutetta, ruotsalaista pinaattiuuteinnovaatiota. Uutteesta oli ollut puhetta myös monissa sanoma- ja aikakauslehdissä. Se vaikutti sopivalta apukeinolta.

– Aloitin Eatless-uutteen käytön maaliskuun alussa. Painoin silloin 66 kiloa. Otin joka aamu yhden annospussillisen sekoitettuna lasilliseen vettä. Aluksi asetin itselleni tavoitteeksi painaa 60 kiloa ennen kesäkuun alkua. Niinpä samaan aikaan Eatless-uutteen käytön aloittamisen kanssa lisäsin myös hiukan liikuntaa viikottaiseen rutiiniini, en tosin kovin paljoa. Heti aluksi, huomasin ruokahaluni vähentyneen, enkä tuntenut tarvetta napostella herkkuja iltaisin. Homma toimi siis hienosti! Niinpä jatkoin samaa rataa kesäkuun alkuun asti. Muutamia unohduksia lukuunottamatta siitä tulikin joka-aamuinen tapa. Kesäkuun ensimmäinen päivä painoin 59 kg – olin siis laihtunut seitsemän kiloa. Se tuntui mukavalta.

– Tarinan paras osa on kuitenkin se, että rentouttavan ja lämpimän kesän, mukavien illallisten ja punaviinilasillisten jälkeen painan yhä alle 60 kiloa. Jatkoin Eatless-annospussien käyttämistä koko kesän ajan. Siksi sain pidettyä painoni tasapainossa myös kesäkuukausina. Uute vähensi selvästi näläntunnetta. Huomasin myös yhden mukavan sivuvaikutuksen: minusta tuntui, että vatsani toimi paremmin kuin aiempina kesinä. Nykyisin käytän Eatless-tuotetta säännöllisen epäsäännöllisesti. Ruokailutottumukset ovat muuttuneet – pysyvästi. Voin todella suositella Eatless-uutetta kaikille, jotka haluavat pitää syömisensä laadun ja määrän paremmin kurissa!

eat

Eatless on tieteen ratkaisu painonhallintaan

Lundin Yliopiston professori Charlotte Erlansson-Albertson on yhdessä tutkimusryhmänsä kanssa kehittänyt ratkaisun painonhallinnan uusimpaan ongelmaan – näläntunteeseen. Ratkaisu on tylakoidit. Eatless valmisteen tylakoidit ovat peräisin pinaatista. Tylakoidien tehokkuus perustuu siihen että ne sitoutuvat ruokailun yhteydessä nautitun rasvan ympärille. Tylakoidit edistävät kylläisyyden tunteen lisääntymistä vapauttamalla kylläisyyshormonia elimistöömme. Tästä on seuraksena, että tunnemme itsemme kylläiseksi vähemmällä ruualla.

Kuinka Eatless valmistetta käytetään?

Eatless-annospussi sisältää 5 g Appethyl-pinaattiuuttetta. Annospussillinen Eatless Appethyl -valmistetta voidaan sekoittaa aamiaisen ja/tai lounaan yhteydessä veteen, mehuun, jogurttiin, puuroon tai vaikkapa herkulliseen smoothieen.

Vaikutukset?

• Vähentää ylimääräistä ruokahalua – vaikutus kestää kuusi tuntia.
• Vähentää rasvojen imeytymistä.
• Hidastaa hiilihydraattien imeytymistä – edesauttaa sokeritasapainoa.
• Vähentää sisäelinten rasvaa.
• Vähentää veressä kiertävien rasvojen (triglyseridien) määrää
• Pienentää kehon painoa – vähentää erityisesti vatsan rasvaa
• Vähentää roskaruoka- ja makeanhimoa

Tilaa Eatless-pinaattiuute nyt verkkokaupastamme 27,80 euron tarjoushintaan!