Haimme lokakuussa tavallisia kuluttajia testaamaan uusia SOS Health Spray Magnesiumsuihkeita. Neljän viikon käytön jälkeen pyysimme heitä kertomaan kokemuksista tuotteen käytössä. 

Better Joints

athletes_karp_11.02SOS Health Spray Better Joints Magnesiumsuihke on suunniteltu erityisesti helpottamaan nivelkipuja ja lämmittämään kolottavaa aluetta. 

Janna:

Testaamani magnesiumsuihke auttoi hyvin, kun sitä laittoi iltaisin niveliin, niin aamulla ei ollut nivelet niin kankeina, kuin jos nukkui ilman. Sormiin ei auttanut niin paljon, mutta polvi on toiminut huomattavasti paremmin. Kiitos!

Aynur:
 
Saatuani suihkepullon olen käyttänyt tuotetta säännöllisesti kuukauden ajan aamuin ja illoin. Aluksi tuote tuntui aihettavan hieman allergista kutinaa, mutta se laantui. Tuotteessa on positiivista, että se ei tuoksu millekään ja on väritön. Vaikka tuotteen sanottiin imeytyvän helposti erityisesti hieman kostealle iholle, mielestäni aine ei imeytynyt kovin hyvin.
 
Sain tuotteesta apua vaivoihini hieman, mutta en huomattavaa eroa ole huomannut kipujen suhteen. Aine tehosi paremmin leikattuun kipeään olkapäähäni kuin esimerkiksi nivelrikkoon. Nivelrikkoonkin suihke auttoi hieman esimerkiksi illalla nukkumaan mennessä, mutta ei ainakaan vielä ole pidempiaikaista vaikutusta tuntunut. Olen kuitenkin tyytyväinen tuotteeseen ja iloinen, että sain testata sitä.

Kaitsu:

Nyt muutamia viikkoa SOS Health Spray-magnesiumsuihketta kokeilleena ja käyttäneenä voin todeta, että tuote on hyvä ja antaa apua jalkojen särkyyn ja palautumiseen.
 
Alussa magnesiumin käyttö suihkeena tuntui oudolta ja vähän vaivalloiselta. Samoin sen muistaminen oli vaikeaa, ennen kuin siitä tuli tietty rutiini. Vaati vähän opettelua, että suihkeen oppi kohdistamaan siten, ettei yhteen kohtaan tullut liian suurta määrää ja sen levittäminen olisi vaikeaa. Mutta kaikkeen tottuu ja nyt viikkojen jälkeen sen laittaminen on helppoa ja kovin paljoa se ei jää iholle häiritsemään.
 
Itse treenaan paljon ja ongelma on ollut välillä iltaisin särkevät jalat. Tätä suihketta käyttäessä ja tarkoituksellisesti kovaa treenatessa olen huomannut, että jalkojen särky on vähentynyt ja poistunut, samoin palautuminen on ollut nopeampaa. Parhaiten tämän huomasi, kun olin parin päivän reissussa ja luonnollisesti suihke jäi kotiin, niin silloin jalat olivat väsyneemmät ja kipeämmät.
 
On totta, että aiemmin käyttämäni magnesium tablettina oli helpompi käyttöisempi, mutta tämä suihke on huomattavasti tehokkaampi ja pitkään sitä käytettäessä en koe sen käyttöä enää vaivalloisena. Hyvä tuote, josta on todellista apua. Myös tuotteen riittoisuus oli mukava yllätys.
 
Myönnän, että ennen tuotteen käytön aloittamista olin vähän asenteellinen ja en uskonut, että siitä voi olla näin paljon apua. No, väärässä olin. Jostain syystä myös tämän tuotteen kanssa on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota muuhunkin lihashuoltoon, joka on tietysti eteenpäin ajatellen hyvä asia.

Inkeri:

Pääsin testaamaan magnesiumsuihketta ja olin todella tyytyväinen tuotteeseen. Käytin suihketta pääasiassa polveen ja polvitaipeeseen, jotka olivat todella kipeät pitkin kevättä ja alkukesää. Käveleminen oli tuskaista ja minulta kyseltiin, mikä vaivaa. Polvessa todettiin kulumaa, mutta edes fysioterapeutti ei löytänyt varsinaista vikaa, jota olisi korjattu muuten kuin pohjallisella.

Alkuvaiheessa suihkutin magnesiumia polveen aamuin illoin, parin viikon jälkeen kerran vuorokaudessa. Jalka on huomattavasti paremmassa kunnossa, sillä on tanssittu ja kävelty yli 5 kilometrin lenkkejä. Välillä tuntuu, että polvi on melkein entisensä.

Suihke hierottiin polveen ja polvitaipeeseen, se imeytyi nopeasti eikä jättänyt tahraavia jälkiä vaatteisiin. Parin ensimmäisen kerran tuntui, että ihon pinta jäi vähän nahkeaksi ja housut takertuivat jalkaan kiinni. Tuntemus meni ohi,  kun oli käytetty jonkin aikaa. Heti hieronnan jälkeen tuntui  hetken aikaa jännää kihelmöinti, mutta sekin tunne meni nopeasti ohi.

Nyt aion pitää pienen paussin nähdäkseni, säilyykö positiivinen tunne vai täytyykö aloittaa päivittäinen suihkeen käyttö. Eli tarkoitus on nähdä, pitääkö tuotetta käyttää jatkuvasti vaiko tarvittaessa tehoiskuina.

Suosittelen kaikille. Kannattaa kokeilla, minulla auttoi, varmaan sinullakin. Aina ei tarvita sisäisesti nautittavia lääkkeitä.

Pure

athletes_karp_11.02Pure puhdas magnesiumsuihke sisältää runsaasti elimistölle elintärkeää magnesium mineraalia nopeasti imeytyvässä muodossa. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, levottomiin jalkoihin sekä migreenin ehkäisyyn.
 
Hanna:

Olen aktiivinen liikkuja niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Vaikka olen pyrkinyt ostamaan parhaat mahdolliset jalkineet ja komressiovaatteet tukemaan jalkoja, niin silti jalat ovat välillä väsyneet raskaan työpäivän jälkeen. Toisaalta myös liikunnan tuoma rasitus, lihasjumitukset ja nykimiset ovat hyvinkin tuttuja.

Käytin suhketta alkuunsa säännöllisesti päivittäin, mutta pian huomasin, että sen koostumus on jotenkin liian voimakasta iholleni. Mulla on atooppinen iho ja jouduin tosi paljon rasvaamaan enemmän ihoa kun käytin magnesiumsuihketta säännöllisesti. Jos sattuu vielä olemaan jokin haavakohta ihossa, niin kirvely on taattu. Tosin tästä kirvelystä mainitaan purkin kyljessäkin, joten siihen osasin varautua mutta en siihen kuinka paljon iho kuivuu tuotteesta.

Ihoreaktioideni takia vähensin suihkeen käyttöä. Käytän säännöllisesti päivittäin veden joukkoon sekoitettavaa magnesiumjauhetta ja nyt sen lisäksi magnesiumsuihketta tarvittaessa ja koen, että tämä on täydellinen yhdistelmä mulle. Oikein raskaan työpäivän jälkeen tai treenin jälkeen käytän ensiapuna magnesiumsuihketta. Kun työskentelee hoitoalalla, niin työpäivän aikana joutuu kävelemään todella paljon. Päivän jälkeen jalat ovat väsyneet, levottomat, kipeät ja kihelmöivät, mutta magnesiumsuihke auttaa tähän vaivaan erinomaisesti ja rauhoittaa tuntemuksia jaloissa ja rentouttaa kipeitä jalkoja. Ja vaikutus on myös todella nopea! Liikunnan jälkeen taas suihke auttaa selkeästi palautumaan eikä lihakset tule niin kipeiksi kuin normaalisti ja varsinkin jos tulee jotain lihaskramppeja niin magnesiumsuihke kyllä auttaa.

Kokonaisuudessaan aivan loistava tuote, joka tulee varmasti jatkossa löytymään mun lääkekaapista! Voin myös lämpimästi suositella tätä tuotetta sellaisille ihmisille, jotka kärsivät väsynistä jaloista ja lihasjumeista!

Tinja:
Kokeilin magnesiumsuihketta neljän viikon ajan, jolloin sain hieman helpotusta suonenvetoihini ja kramppeihini. Ne tuntuvat vähentyneen, muttei kokonaan poistuneen. Käytin keskivartalollani 5 suihkaisua iltaisin suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat eniten auki ja tuote toimii siten parhaiten. Tuote aiheuttaa pientä kihelmöintiä, mikä on normaalia. Se kertoo tuotteen vaikuttavan ja ihon saavan magnesiumia. En kuitenkaan suosittele suihkauttamaan tuotetta vaurioituneelle alueelle, kuten sheivatuille jaloille, koska se taas polttaa epämukavasti.
 
Tuotetta suositellaan käytettävän kaksi kertaa päivässä, ja jos olisin muistanut tehdä tämän, olisin luultavasti saanut vielä parempia tuloksia. Tuotetta voi käyttää hampaidenpesussakin, mutta pelkään sen verran uusia asioita, etten uskaltanut kokeilla tätä.
 
Käytän mielelläni magnesiumsuihketta jatkossakin. Saamieni tuloksien lisäksi pidin tuotteen öljymäisestä koostumuksesta. Tämän vuoksi en ole tarvinnut erillistä kosteusvoidetta.
 
Pirjo:
Olen kyllä tyytyväinen aineen tehoon että auttaa useamman päivän, kun sitä laittaa niin menee useampi yö ettei tule noita suonenvetoja, toimii kyllä hyvin ja olen tosi tyytyväinen kun saa nukuttua yöt eikä tarvitse nousta yöllä kävelemään. Ainoa miinuspuoli on että iho jää ikävän tahmaiseksi aineesta, mutta senkin sietää kun apu on suurempi kun tuo pieni haitta. Minä sain kyllä avun suonenvetoihin että voin suositella.
 

Athletes

athletes_karp_11.02SOS Health Spray Athletes Magnesiumsuihke on liikkujan luonnollinen ja helppo apu kramppeihin ja suonenvetoihin sekä lihasten lämmittämiseen.
 
Nina:
Kokeilin tuotetta sekä ennen treeniä, treenin jälkeen että illalla, ja selkeimmän hyödyn koin saavani juuri illalla ennen nukkumaan menoa. Käytin tuotetta pääsääntöisesti pakaroiden, reisien ja alaselän alueelle sekä pohkeille.
 
Harrastan kilpapainonnostoa, ja tuotteen rentouttava vaikutus auttoi huomattavasti nukkumista rankan treenijakson aikana. Lisäksi välilevynpullistumisesta toipuvalle selälleni koin saavani kivunlievitystä käyttämällä tuotetta alaselän alueella heti aamulla herättyäni, jolloin selkäkipu ja -jäykkyys on yleensä pahimmillaan.
 
Tuotteen käyttö oli helppoa. Pieni kihelmöinti iholla oli hieman epämukavaa, mutta meni nopeasti ohi, eikä johtanut ihoärsytykseen. Tuote jätti ihon myös aavistuksen tahmeaksi, mutta kaiken kaikkiaan käyttökokemus oli ilman muuta positiivinen.
 
Olisi mukavaa, jos pakkauksessa tai tuotteen nettisivuilla olisi laajemmin vinkkejä ja ohjeita tuotteen käyttöön, jolloin jokainen voisi löytää itselleen hyödyllisimmät käyttötavat.
 

SOS Health Spray Magnesiumsuihkeet -25 %

 
Etu voimassa 13.12.2015 asti kampanjakoodilla SOS25