Testautimme Cattierin lasten tuotteet neljällä Hyvis-lapsella (ja yhdellä aikuisella 😉 ), tässä kokemukset!

Lasten shampoo ja suihkugeeli

Meidän perheen junnuilla oli testailussa Cattier -tuoteperheestä itselleen sopivat tuotteet. Vaippapepulle oli kosteusvoidetta ja peppuvoidetta. Kuusvee sai omat saippuat suihkun saippuahyllyyn. Jo se että oli omat saippuat suihkussa teki asiasta todella kovan jutun, niitä piti kaikille saunavieraillekin esitellä, esim. omalle kummitädille. Pulloina saippuat ovat mukavan kokoiset, sopii lapsen käteen, väritys ja kuvitus on mukavan raikas ja mielikuvitukselle tilaa antava. Vihreä hahmo shampoopullon kyljessä muuttui sopivasti örkiksi ja niin saatiin helposti kuusvee poikakin pesemään hiukset örkin tuoksuisella shampoolla. Shampoon omenainen tuoksu on kyllä omaan nenään hieman liian ”teollisen” hajuinen. Toisin kuin suihkugeelin (oranssin örkin) ananaksen tuoksu oli oikein lähellä totuutta ja pojan mieleen myös kovasti, onhan hänen oma lempihedelmänsäkin tuore ananas.

Lasten suihkugeeli Ananas

Tässä tuotteessa oli ihanan lapsekas ananaksen tuoksu, lapsille siis omiaan! Tuote vaikuttaa hellävaraiselta ja on saippuaton, joten ei kuivata siltä osin pienen ihoa. Tämän suhkugeelin kerrotaan myös kosteuttavan ihoa. Testasin tuotetta kylvyssä sekä pyllypesussa. Kylvyssä geeli oli kovin vaahtoutuvaa, joissakin tapauksissa tämä on hyvä, joissakin huono, mitä käyttäjä hakeekaan. Pyllypesussa vaahtoutumisen määrä oli sopiva ja hoiti tehtävänsä hyvin. Lapsen ihoon jäi joksikin aikaa rentouttava ananaksen tuoksu ja se leijaili myös mukavasti käytön aikana ja sen jälkeen kylpyhuoneessa. Tykkäsin! Kokeilin suihkugeeliä myös kertaalleen omalle iholleni, ei valittamista siinäkään, eikä kuivattanut ihoa.

Cattier-Nemi

Lasten shampoo Omena

Meillä ei vielä shampoopestä lapsen hiuksia, hänen ollessa vielä vauva, mutta kokeilin tuotetta itselleni. Shampoosta luvataan, ettei se kirvele silmiä ja on hellävarainen. Testasin varta vasten silmät, ei tosiaan kirvellyt, kuten oli luvattu. Shampoo pesi suhteellisen hyvin myös nämä vaativammat rasvoittuvat hiukset, mutta aika nopeasti ne lähtivät rasvoittumaan uudelleen. Varmasti siis käypä lasten hiuksille!

Kun silmät laittaa kiinni ja shampoota tuoksuttelee, voi melkein kuvitella seisovansa keskellä suurta määrää omenapuita, jotka ovat täynnä kypsiä omenoita. Voisi siis sanoa, että lähes syötävän herkullinen tuoksu, jos pitää omenoista!

kosteusvoide

Vaippavoide ja vauvan kosteusvoide

Vaippapepulla 7 kk ei paljoa omia mielipiteitä tuotteista ollut, kosteusvoidepurkki sopi oikein hyvin kutisevien ikenien rauhoitteluun. Itse kosteusvoiteesta pidin paljon. Siinä oli hyvä koostumus ja se imeytyi hyvin, ei jättänyt tahmeaa lopputulosta. Tämä voisi toimia vaikka vauvahieronnassakin. Itse käytin sitä vauvan tuulen kuivattamiin poskiin.

Vaippavoide taas oli perus tahmeaa vaippavoidetta, toimi silloin kun nivusiin oli tullut vähän punaista hankaumaa. Muutenpa en voiteita vauvaan ole käyttänyt kuin vasta tarpeen mukaan. Vauvalla ollessa hyvä iho en ole nähnyt tarpeelliseksi rasvata sitä. ”Ongelmakohtiin” Cattier oli avuksi.

cattier5

Kampanja!

Cattier Paris -tuotteet jopa -20 % marraskuun ajan verkkokaupassamme.

Osta heti!