Testasimme neljän naisen kesken Cattierin viime kevään uutuudet; käsienpesugeelit, palasaippuat, suihkuvoiteet ja suihkuöljyn. Lue alta kokemuksemme!

Cattier Paris Käsienpesugeelit

Täysin saippuattomien käsienpesugeelien puhdistavina ainesosina toimivat mm. aloe vera ja valkoinen savi.

Pakkaus on rakenteeltaan vankka ja geeliä on helppo annostella juuri niin kuin pitääkin. Koostumuksessa ei mielestäni ole mitään eroavaisuuksia tavallisiin marketin nestesaippuoihin verrattuna. Geeli levittyy ja peseytyy pois hyvin. Käsiin jää pesun jäljiltä miellyttävä tuoksu.

Cattier Paris Käsienpesugeelit

Ruusu-Aprikoosi

Ruusun ja aprikoosin sekoitus tuoksuna yllättää! Tämä on siis jotakin täysin omalaatuista – positiivisessa mielessä. Jos perinteinen ruusun tuoksu kyllästyttää, sen vuoksi ei tätä tuoksua kannata hylätä. En nimittäin löydä tästä tuoksusta ruusua ollenkaan. 🙂

Minusta tämä saippua ei ollut yhtä kosteuttava kuin mirabelleluumu-saippua, mutta tämäkin on vähän vaahtoava geelisaippua. Tuoksu olisi saanut omasta mielestäni olla paljon voimakkaampi.

Mirabelleluumu-Persikka

Tämä tuoksu kuulostaa jo nimensä puolesta ihanalta ja myös on sitä. Karkkinen tuoksu lumoaa ainakin tämän käyttäjänsä!

Koukuttavan herkulliselta tuoksuva käsisaippua on omista testituotteista ehdoton suosikki! Saippua on läpinäkyvää geeliä ja pesee kädet helposti puhtaaksi. Saippuaa tekee välillä mieli käyttää enemmän kuin tarvitsee, sillä mirabelleluumun ja persikan tuoksu on syötävän hyvä. Koska saippua on geelimäinen se tuntuu myös kosteuttavan ihoa, eikä vaahtoa liikaa.

Minttu-Granaattiomena

Joudun pesemään käsiä todella usein päivän aikana, joten alkuun mietitytti tuotteen sisältämä savi. Geeli on kuitenkin hyvin hellävarainen, eikä kuivata käsiä. Geeli on mieluisan tuntuinen levittää ja huuhtoutuu hyvin käsistä, vaahtoutuu miedosti. Mukava lisä on, että se on saippuaton, jolloin ihon kuivumisen vaara pienenee. Pesee kädet hyvin puhtaaksi, testattu myös rasvatahmatassuihin!

Tuoksu on hyvin kuvaava, minttua ja granaattiomenaa. Minttu on usein hyvin dominoiva tuoksu tuotteessa kuin tuotteessa, mutta tähän geeliin se on saatu mukavasti raikastamaan tuoksua, eikä granaattiomenan tuoksu jää sen jalkoihin. Raikas ja makea siis!

Yksikään käsienpesugeeli ei ärsytä ihoa, eikä niiden käyttöä joudu varomaan edes silloin, jos käsissä on vaikka pieniä haavoja. Käsienpesugeelien melko tylsät pakkaukset eivät kylpyhuonetta paljoa piristä, mutta mikäli haluaa luonnollisen ja vähän erilaiselta tuoksuvan saippuan suosittelen lämpimästi mirabelleluumun tuoksuista geelisaippuaa.

Palasaippuat

Cattier Paris Palasaippuat

Cattier Paris Palasaippua Keltainen savi-Laventeli-Hunaja (normaalille ja sekaiholle tarkoitettu saippua)

Saippua vaahtoaa helposti ja vaahto on miellyttävän tuntuista. Vähäinenkin määrä vaahtoa riittää yhteen puhdistuskertaan. Vaahto on helppo huuhdella iholta ja alkuun voimakas tuoksukaan ei tunnu iholla enää kovin vahvalta. Laventelin tuoksu ei siis ole tässä saippuassa häiritsevä, yleisvaikutelma on vain hieman yrttinen.

Iho tuntui puhdistuksen jälkeen ihanan pehmeältä. Keltainen savi -saippua jätti myös ihon kimmoisan ja tarpeeksi kostean oloiseksi. Tuntui, että se puhdisti epäpuhtaudet, muttei vienyt ihon luonnollista suojaa. Tämä saippua sopii siis iholleni hyvin, koska T-alueeni on välillä rasvainen, mutta poskeni ovat välillä jopa kuivat.

Cattier Paris Palasaippua Vihreä savi-Seetri (öljyiselle iholle tarkoitettu saippua)

Cattierin puhdistavat saippuat tulevat pelkässä muovikääreessä, joka on pakko rikkoa ensimmäisellä käyttökerralla. Saippuan säilyttäminen on siksi vaikeaa, ellei hanki erillistä astiaa siihen tarkoitukseen. Molemmissa kokeilemissani saippuoissa on lisäksi melko voimakas tuoksu, mutta erityisesti tässä vihreä savi- seetri saippuassa. Tuoksu on tosin luonnollinen, sillä se on peräisin eteerisestä öljystä, eikä keinotekoisesta hajusteesta.

Öljyiselle iholle tarkoitettu palasaippua oli ehkä liiankin kuivattava minun iholleni. Kesällä se voisi tosin tulla välillä tarpeeseen, kun pahin hikoilukausi on päällä. Ihosta ei tullut liian kuivaa, mutta verrattuna toiseen kokeilemaani saippuaan tämä kuivatti ihoani selkeästi enemmän.

Saippua toimi kuitenkin ihoa puhdistavasti ja oli miellyttävä levittää kasvoille. Cattierin palasaippuoita voi käyttää myös vartalolle, mutta tätä en kokeillut. Koin palasaippuan käytön suihkussa vaikeaksi, enkä halunnut metsästää saippuanpalaa kylpyhuoneen lattialta. Uskoisin kuitenkin, että saippuat toimivat puhdistusvaikutuksensa ansiosta hyvin myös vartalosaippuana.

Suihkuvoiteet

Cattier Paris Suihkuvoiteiden luvataan kosteuttavan, hoitavan ja korjaavan ihoa jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi.

Itselleni mielenkiintoisin tieto tuotteista on se, että ne ovat täysin sulfaattomia. Sulfaatti muodostaa kosmetiikkatuotteessa vaahtoa, joten näistä suihkuvoiteista on tuota vaahtoavaa efektiä turha odottaa.

Voiteen koostumus onkin kermaisen pehmeä ja se tekee suihkuhetkestä tavallista kiireettömämmän ja ylellisemmän! Pidemmässä käytössä suihkuvoide osoittautuu myös riittoisaksi: voide ei valu pakkauksesta kovalla vauhdilla, joten sitä ei tule vahingossa lotrattua liikaa.

Ihoni on varsinkin talven jäljiltä yleensä kuiva, erityisesti suihkun jälkeen. Käyttäessäni Cattierin suihkuvoiteita muutaman viikon ajan, huomasin jo lyhyessä ajassa muutoksen ihollani. Iho tuntui miellyttävän pehmeältä pesun jälkeen ja parin viikon käytön jälkeen iho on pysynyt paremmassa kunnossa. Verrattaessa muihin aikaisemmin kokeilemiini suihkuvoiteisiin yllätyin positiivisesti tuotteen koostumuksesta. Tuote levittyi hyvin iholle ja huuhtoutui pois erittäin hyvin jättämättä ihoa rasvaiseksi. Suihkuvoiteet eivät olleet myöskään liian voimakkaita tuoksultaan minun makuuni.

Cattier Paris Suihkuvoiteet

Manteli&Kvitten

Manteli-kvitten tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä, mutta tuoksu laimenee suihkussa jonkin verran.

Koostumus on ihanan täyteläinen ja pehmeä ja sitä on helppo levittää niin käsin kuin pesusienellä ja se huuhtoutuu helposti iholta jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Kvittenin tuoksu ei ole oma lempparini, mutta onneksi mantelin tuoksu sitä hieman syrjäyttää ja tuoku jää mantelisen hedelmäisenä iholle vain vähäksi aikaa peseytymisen jälkeen. Koostumuksen, käytettävyyden ja toimivuuden puolesta voisin tuottetta ostaa jatkossakin, mutta itseäni kvittenin tuoksu ei säväytä.

Lootus

Pohja tässä suihkuvoiteessa on sama, kuin Manteli&Kvittenissä, joten kokemukset siltä osin on tuotteesta samat. Tuoksu on siis näiden tuotteiden erona ja tämä lootuksen tuoksuinen suihkuvoide on enemmän minun mieleeni! Melkein harmittaa, ettei tuoksu jää pidemmäksi aikaa iholle pesun jälkeen! Aion ostaa tätä joskus ehdottomasti!

Vihreä Tee

Vihreässä teessä tuoksu on vahva ja täyteläinen. Uskoisin, että vihreän teen tuoksu voisi miellyttää myös miehiä.

Mango-Argan Suihkuöljy

En ole aiemmin käyttänyt lainkaan suihkuöljyjä, vaan suihkusta löytyy lähes poikkeuksetta purteli suihkuvoidetta. Niinpä tämän tuotteen otin testiin erityisellä mielenkiinnolla.

Pakkauksesta erityiset plussat muodosta, kapea, tasapaksu pullo pysyy hyvin pystyssä ja mahtuu pienempäänkin tilaan. Koostumus tuotteessa on maitomainen, eli huomattavasti löysempi, kuin suihkuvoiteissa. Se ei kuitenkaan ole varsinaisesti öljyinen, vaan voidemainen ja valkoinen väriltään. Itse purkki jää vähän öljyiseksi, jos suihkuöljyä pääsee valumaan purkin kylkeen tai purkista ottaa kiinni, kun tuotetta on käsissä. Pidän koostumuksesta ja tuotteen todella hyvästä levittyvyydestä!

Tuoksu on mukavan makean hedelmäinen, pidän siitä kovasti. Mikä parasta, suihkuöljy tekee tehtävänsä puhdistaen ja kostuttaen ihon ja näin täyttää toiveeni jopa täydellisesti! Aionkin etsiä käsiini muitakin vaihtoehtoja ekokosmetiikan puolelta suihkuöljyistä ja testata niitä!

Kampanja!

Cattier Paris -tuotteet jopa -20 % marraskuun ajan verkkokaupassamme.

Osta heti!