Hyvä Uni kuorsauslaastariTutkimusten mukaan kuorsaamisesta kärsii Suomessa satojatuhansia ihmisiä. Tähän kuin lisätään heidän kanssanukkujat, kärsii kuorsaamisesta merkittävä osa väestöstä.

Apteekeissa on ollut myynnissä erilaisia ratkaisuja kuorsauksen hoitoon, mutta apteekkihinnoin ja niitä on tuotu ihmisten tietoisuuteen heikosti.

Kuorsaus on terveydelle haitallista

Kuorsaus aiheuttaa merkittäviä terveyshaittoja ja mikäli kuorsausta ei hoida, terveyshaitat pahenenevat ajan myötä. On todettu, että kuorsaaja ei pääse koskaan aivoja palauttavaan syvään uneen, vaan uni on katkonaista kevyttä unta. Pitkään jatkununeena tämä aiheuttaa kroonista univajetta, jonka seurauksena insuliinin vaste vähenee. Sen on todettu aiheuttavan aikuisiän diabetestä ja keskivartalolihavuutta. Muita haittoja on uniapnea ja yleinen väsymys, joka heijastuu suoraan arjessa jaksamiseen.

Hyvä uni -kuorsauslaastari tarjoaa lääkevapaan avun

KuorsauslaastariKuorsaajat hengittävät nukkuessaan suun kautta, mikä aiheuttaa kuorsauksen. Hyvä uni -kuorsauslaastarin toimintaperiaate perustuu sen jämäkkään muotoiluun ja erikoisliimaan, jotka nostavat nenän tiehyitä suurentaen sieraimia. Näin nenän kautta hengittäminen helpottuu ja suun kautta hengittäminen vähänee. Tämä vähentää  kuorsaamista ja parhaimmissa tapauksissa poistaa kuorsauksen kokonaan. Näin ennen kuorsaamisesta kärsinyt henkilö saa levollisemmat yöunet ja on virkeämpi.

Edullisessa Hyvä uni -kuorsauslaastari paketissa on 30 kuorsauslaastaria, joten se riittää hyvin kuukauden tarpeisiin. 

Muut käyttökohteet

Kuorsaajien lisäksi laastaria kannattaa kokeilla flunssan ja allergian tuoman nenän tukkoisuuden hoidossa. Myös urheilijat ovat löytäneet kuorsauslaastarit. Hetki sitten televisioiduissa yleisurheilun MM-kisoissa oli nähtävissä kestyvyysurheilijoilla nenällä kuorsauslaastari auttamassa nenän kautta hengittämistä.

Tilaa tuote verkkokaupastamme!

Hintahulinoiden ajan, 4.-12.10.2015 vain 13,80 euroa!