Naturado luonnonkosmetiikkasarjaan on saapunut odotettu tuoteuutuus kuivasta ihosta kärsiville. Tuotteen nimi ”perusvoide” kertoo, että voide on suunniteltu koko perheen käyttöön ja että sen käyttöominaisuudet ovat moninaiset. Voidetta voi käyttää kasvoilla, vartalon ihon kuivimpiin kohtiin tai vaikkapa käsivoiteena.

naturado_karitevoi

Näin asiakkaamme ovat kuvailleet Karite Perusvoidetta:

”Se Naturadon kasvorasva! Mieheni on tykästynyt siihen ihan totaalisesti, eikä suostu enää käyttämään mitään muuta. Nyt voide on meidän molempien käytössä. Tilasin just tänään meille kotiin kaks tuubia sitä lisää!” – Annette E. –

”Olen saanut Karite perusvoiteella, Lait Karite vartalovoiteella ja Karitevoilla tyttäreni atooppisen ihon kuriin. Aikaisemmin käytimme paljon apteekin lääkevoiteita. Tykkään todella paljon ja nämä tuotteet ovat nyt koko perheen käytössä.” – Sanna-Kaisa M. –

Karite eli sheavoita, kaakaovoita, mustaherukanlehtiuutetta, risiiniöljyä ja viinirypälesiemenöljyä sisältävä voide rauhoittaa, uudistaa ja antaa pitkäaikaista kosteutusta kasvojen ja vartalon iholle. Voide soveltuu erilaisille ihotyypeille ja koko perheen ihon hoitoon, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Se on oivallinen apu kosteuttamaan kuivaa kasvojen ihoa tai antamaan helpotusta esim. atooppisen ihon hoitoon. Mustaherukanlehtiuute toimii rauhoittavana ainesosana ja helpottaa ihon punoitusta ja ärtyneitä kohtia.

Voide on koostumukseltaan paksu mutta se imeytyy nopeasti ihoon. 100 ml kokoinen voidetuubi on helppo pitää mukana ja siksi siitä onkin tullut monille laukussa jatkuvasti mukana kulkeva luottotuote! Karite perusvoide ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita eikä säilöntä -tai väriaineita. 100 % raaka-aineista on luonnollista alkuperää. 

INCI: Aqua, Butyrospermum parkii butter*, Alcohol*, Ribes nigrum leaf extract*, Ricinus communis oil*, Theobroma cacao butter*, Arachidyl alcohol, Helianthus annuus seed oil*, Behenyl alcohol, Parfum, Vitis vinifera seed oil*, Xanthan gum, Tocopherol, Linalool, Limonene, Citronellol.

Karite perusvoide kuuluu Naturadon Karite – tuoteperheeseen, jonka muita tuotteita ovat Lait Karite vartaloemulsio sekä kuvassa oleva 100 % Karitevoi. Naturadon tuotteet valmistetaan Etelä-Ranskassa ja niillä on sekä Ecocert että Cosmebio luonnonkosmetiikkasertifioinnit. 

Teksti:

Katja Henkola, Arvo Finland Oy / Naturado Finland maahantuoja
www.facebook.com/naturadofinland  #naturadofinland

original-79

Tilaa Naturado Perusvoide verkkokaupastamme!

Hintahulinoiden ajan, 4.-12.10.2015 vain 10 euroa!