JuhaHeinoSähköasentaja Juha Heino (54-v.) työskentelee Tampereen sähkölaitoksen tytäryhtiön Veran palveluksessa. Juha on harrastanut jääkiekkoa ja jalkapalloa nuorempana.

Polvista on mennyt harrastuksessa ristisiteet poikki ja kierukat on leikattu kummastakin polvesta. Hänellä on myös kulumaa polvissa ja vasemmassa olkapäässä. Polvet on leikattu 7 kertaa. Juhalla on ollut myös selkävaivoja; kramppeja ja kireyttä sekä välilevyt ovat menneet pari kertaa huonoon kuntoon. Välillä myös levottomat jalat ovat haitanneet sekä olkapääsäryt.

Juha on joutunut aikanaan syömään paljon särkylääkkeitä, jotka ovat käyneet kovasti mahan päälle. Tavalliset särkylääkkeet eivät auttaneet edes, vain ainoastaan eräs vahva särkylääke toi helpotusta, mutta toi ikävän pöppyräisen olon samalla.

Yli 4 vuotta sitten Juha löysi verrattoman kaverin, josta ei luovu. Särkylääkkeet ovat saaneet kyytiä ja tilalle tuli Kipu-magnesium, jota suihkutetaan iholle, kipeisiin kohtiin.

Kun käytän magnesiumsuihketta päivittäin, saan samalla hyvin imeytyvää magnesiumia. Suonenvedotkin loppuivat kun aloitin suihkeen käytön!

Juha suosittelee kaikille: Käyttäkää hyvät ihmiset Nordic Health Kipu magnesiumsuihketta, älkää suotta kärsikö vaivoistanne. Juhan työpaikalla moni työkaveri käyttää nykyään myös suihketta. Sähköasentajien työasennot ovat haastavia välillä ja monella työkaverilla on lihas-, selkä- ja nivelvaivoja. Heitäkin Kipu-magnesium on auttanut. Kipu-suihketta, kun suihkuttaa ja hieroo ulkoisesti kipeisiin kohtiin, apu tulee noin 10-20 minuutin kuluttua.

Kyllä varmana jeesaa, hän vakuuttaa. Mahtava suihke, suosittelen kaikille, joilla vaivoja ja särkyjä lihaksisssa tai nivelissä! Moni kaverini on aluksi epäillyt tehoa, mutta todennut sen lupausten mittaiseksi.

Kipu-magnesiumsuihkeAvuksi jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Suoraan iholle, sinne missä vaiva on! Todella hyvä apu myös issias-vaivoihin, nivelrikkosärkyyn, fibromyalgiaan, jännetuppitulehdukseen. Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä vaiva on 20 suihkausta päivässä. Luonnon magnesiumia tehostaa talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. 20 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua.

Kaikista Nordic Health-tuotteista on tehty Cardiffin Yliopiston imeytymistutkimukset ja parhaillaan on käynnissä myös kliininen tutkimus magnesiumsuihkeista. Katso tarkemmin www.nordichealthsprays.fi.

Tuotteen voit ostaa verkkokaupastamme

Hyvinvoinnin Hintahulinoiden ajan (4.10. – 12.10.2015) hintaan 20 euroa!

Tilaa tästä!