Vierailevana kirjoittajana Ida Hanhiniemi / Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku


Skin Blossom on englantilainen ihon- ja hiustenhoitosarja. Kaikilla tuotteilla on Soil Associationin sertifikaatti, joka takaa tuotteiden turvallisuuden ja osoittaa, että tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa. Skin Blossomin tuotteissa yhdistyy edullisuus ja toimivuus yksinkertaisen tyylikkääseen pakkausmuotoiluun. Tuotteet sopivat koko perheen käyttöön raikkaiden tuoksujen ansiosta.

Skin Blossom Health Awards

Skin Blossom -tuotesarja on voittanut tämän vuoden Natural Health Magazine Awardseissa paras hinta-laatu-suhde palkinnon!

Tuotteiden sertifikaatit kertovat myös ympäristöystävällisyydestä ja ne valmistetaankin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Skin Blossomin tuotteilla on myös Vegan Societyn sertifikaatti.

skin blossom alennus

Skin Blossom -tuotesarjan on kehittänyt englantilainen Cristina Beetham. Hän oli huolestunut tavallisen kosmetiikan ainesosista ja ryhtyi kehittämään tuotesarjaa, joka olisi luonnollinen mutta johon kaikilla olisi varaa. Brändi sai alkunsa Skin Blossom -sarjaan yhä kuuluvasta Organic Hand Creamista – hoitavasta käsivoiteesta. Vuosien varrella sarjaan on kehitetty monia ihon- ja hiustenhoitotuotteita ja sarja täydentyy jatkuvasti. Skin Blossom tuotteissa käytetään paljon luomutuotettuja ainesosia jotka auttavat ihoasi voimaan hyvin ympäristön hyvinvointia unohtamatta.

skin blossom tarjous

Skin Blossom -tuotesarjan suositummiksi tuotteiksi ovat nousseet Reviving Eye Cream – silmänympärysvoide, joka saa kehuja hinta-laatu-suhteestaan ja hyvästä koostumuksesta. Hellävarainen mutta tehokas Face Wash – vaahtoava kasvojenpuhdistusaine on sekin todella suosittu. Se sopii hyvin rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle, mutta ei ärsytä herkintäkään hipiää. Nourishing Day Cream – kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille ja jopa herkälle silmänympärysiholle. Se kosteuttaa tehokkaasti ja sopii myös meikin alle nopean imeytyvytensä ansiosta. Kasvovoiteen raaka-aineista jopa 88% on luomua! 🙂
Kaikki Skin Blossom -tuotteet on pakattu hygieenisiin pumppupulloihin.

skin blossom

Kurkista koko tuotevalikoima TÄÄLTÄ ja hyödynnä syyskuun kantistarjous – jopa 23 %!