Martina AitolehtiOlen pyrkinyt jättämään kaikki synteettiset ravinteet pois

Martina Aitolehteä seuranneet eivät ole voineet välttyä sen huomaamiselta, että hän on vuodenajasta riippumatta todella hyvässä fyysisessä kunnossa. Läheisemmin häntä tuntevat tietävät, että Martinan elämä on myös hyvin hektistä, jolloin jaksamisen ja hyvän ravinnon merkitys nousee korkeaksi. Martina kertookin aina syöneensä monipuolisesti ja terveellisesti. Hän käytti aikoinaan myös synteettisiä ravintolisiä, mutta nykyään hän välttää niitä ja syö mieluummin luonnon ravinnerikkaita antimia.

– Ruokavalioni ei sinänsä ole kovin tarkka, hän kertoo. – En tosiaankaan laske kaloreita!

Voisi kuvitella, että Martina on syömisensä suhteen varsinainen kontrollifriikki ja katsoisi hyvin tarkkaan, mitä laittaa suuhunsa, mutta mitään tarkkaa ruokavaliota hän ei noudata.

 – Syön toki aina hyvin terveellisesti, mutta en tosiaankaan laske kaloreita. Lempiruokia ja -ravintoloita on useita. Ruuasta pitää nauttia.

– Aiemmin käytin myös synteettisiä valmisteita, mutta nykyään täytän mahdollisen lisäravinteiden tarpeeni luontaisista lähteistä kuten spirulinasta, ginsengistä, guaranasta ja lesitiinistä.

Martina treenaa paljon ja on innostunut mm. triathlonista. Useamman vuoden aktiiviurheilu toi myös ravintorikkaat superfoodit mukaan kuvioihin. Hän urheilee kuitenkin omaksi ilokseen ja sanoo, ettei hänellä ole varsinaisesti muuta tavoitetta kuin erittäin hyvä fyysinen kunto.

Voimaruoka 360 Wholefood– Mielestäni kaikki puhdas ja ravitseva ruoka tekee ihmiselle hyvää ja olen aina syönyt monipuolisesti. Yksittäisistä tuotteita mainitakseni olen käyttänyt Voimaruuan 360 Wholefoodia nyt puolisen vuotta ja havainnut sen tosi helpoksi käyttää arjessa. Rohkaisen etenkin kaikkia uusia kokeilijoita sen pariin. 

– Jauheen käyttö on nimittäin tosi helppoa, koska siinä on yhdessä paketissa kaikki tarpeellinen luonnollisista ainesosista ja heraproteiinista. Jos kokee esim. ravitsevat smoothiet liian monimutkaisiksi, tällä on helppo aloittaa. 

Ei kukaan voi heti olla mestari smoothien teossa ja aika paljon saa blenderi jauhaa, ennen kuin löytää oman sopivan koostumuksen ja suosikit. Kokeilkaa rohkeasti!

Kirjoittanut: Hanna Jormanainen

Kuva: Heli Roosmäe

Voimaruoka-superfoodit -20 % verkkokaupassamme 21.9.2015 – 27.9.2015.

Osta heti!