Valo24h-pellavatuotteissa on paahteinen pähkinän maku ja rapeus. Ne ovat ainoita markkinoilla olevia pellavatuotteita, joissa on käytetty koko pellavan siemen, myös öljy, jota ei aiemmin ole päästy kokonaisvaltaisesti hyödyntämään. Kaikissa tuoteperheen tuotteissa pellava on paahdettu. Pellavan paahtaminen on suomalainen innovaatio, jolla saadaan aikaiseksi hieno pähkinäinen maku. Paahtamisen avulla pellava myös saadaan säilymään paremmin. Paahtomenetelmä on hyvin hellävarainen, ja se säilyttää myös kaikki pellavan hyvät ravinteet: mm. omega-3, omega-6, ja magnesium.

Valo24_omega-3_pitoisin_pellavarouhe

Valo24h soveltuu sellaisenaan lisukkeeksi jogurttiin, viiliin, puuroihin ja smoothieihin, mutta pähkinöiden tavoin sitä voi käyttää tuomaan rapean elementin myös salaatteihin. Vain ruokalusikallinen riittää päivittäisen omega-3 tarpeen tyydyttämiseen! Lisäksi saat runsaasti kuituja, antioksidantteja ja pellavan erinomaista kasviproteiinia.

Caprin salaattiin tarvitset:

Caprin salaatti pellavalla

Lisää ihania käyttövinkkejä löydät Youtubesta!

Kaikki Valo24h-pellavatuotteet saat nyt vielä syyskuun loppuun saakka kanta-asiakkaana tarjoushintaan alk. 2,50 € / pussi!