Garcinia Cambogia on suuressa suosiossa maailmalla, siitä on tullut ylivoimaisesti käytetyin valmiste painonhallintaan. Tämän hedelmän suosio johtuu siitä, että Garcinia Cambogia tarjoaa ratkaisun kahteen suurimpaan ongelmaan, jotka aiheuttavat ylipainoa: se vähentää tehokkaasti makeanhimoa ja ruokahalua.

Garcinia campogiaMikä on Garcinia Cambogia?

Garcinia cambogia on hedelmä, joka tunnetaan myös nimellä Malabar tamarind. Hedelmä näyttää pieneltä vihreältä kurpitsalta ja sitä käytetään monissa aasialaisissa ruuissa sen happaman maun vuoksi.

Hedelmän kuoressa on runsaasti luonnollista ainetta nimeltään hydroksisitruunahappo. Tämä on Garcinia Cambogia -uutteen vaikuttava aine, jolla on painoa pudottavia vaikutuksia. 

Miten Garcinia Cambogia toimii?

Garcinia Cambogialla on tehty useita tutkimuksia sekä ihmisillä että eläimillä, joissa sen on osoitettu johtavan merkittävään painonpudotukseen. Tutkimuksien mukaan se estää sokerin ja hiilihydraattien muuttumisen rasvaksi. Tutkimuksissa on myös todettu elimistön serotoniinitason eli ”onnellisuushormonin” lisääntyvän, joka johtaa ruokahalun pienenemiseen ja mielitekojen vähentymiseen. 

Eräässä tutkimuksessa tutkittiin yhteensä 30 ihmisen laihtumista kahden viikon ajan. Henkilöt noudattivat 2000 kilokalorin ruokavaliota ja puolet saivat lisäksi Garcinia Cambogiaa. Garcinia Cambogiaa käyttäneet henkilöt laihtuivat keskimäärin 5,4 kg, joka 400 % enemmän kuin toinen ryhmä. Lisäksi heidän serotoniinitasonsa nousi kaksinkertaisesti verrattuna toiseen ryhmään, mikä johti pienentyneeseen ruokahaluun, aktiivisempaan elämään ja yleiseen hyvään oloon. 

Käytä Garcinia Cambogiaa oikein

Jotta Garcinia Cambogia toimii, sitä on otettava juuri oikea annos ja oikeaan aikaan. Näin maksimoidaan vaikuttavan aineen imeytyvyys. Käytä valmistetta, joka sisältää vähintään 15 mg Garcinia Cambogiaa vuorokausiannoksessa ja vähintään 50 % HCA:ta. Ota 2 kapselia Garcinia Cambogiaa tyhjään vatsaan 30-60 minuuttia ennen kahta päivän pääateriaa.

Kampanja

Puhdas+ Garcinia Cambogia 23.8.2015 asti -20 %! Tilaa verkkokaupastamme!

 

original-53