Kuorsaamisesta kärsii Suomessakin satojatuhansia ihmisiä. Kuten tiedetään, ongelma ei kosketa pelkästään kuorsaajaa, vaan usein myös kanssanukkujaa. Ikävään ongelmaan löytyy markkinoilta koko joukko erilaisia apuvälineitä, me Hyvinvoinnin Tavaratalossa saimme testattavaksemme Hyvä Uni kuorsauslaastareita. 

Kuorsauslaastarin idea on helpottaa nenän kautta hengittämistä. Kuorsaamisen lisäksi vastaavia laastareita käyttävät mm. urheilijat. Nenän päälle yön ajaksi asetettava laastari on helppokäyttöinen eikä aiheuta sivuoireita. 

Laastari todellakin toimii!

Muutaman yön laastereita perheessä käytettyämme voimme todeta näiden todellakin toimivan! Kuorsaamista laastaritkaan eivät kokonaan poistaneet, mutta ehdottomasti kuorsauksen ääntä ja tempoa ne pienensivät. Ja mikä parasta, myös olo aamulla oli huomattavasti levollisempi ja levänneempi!

Kuorsaajien ja urheilijoiden lisäksi laastaria suositellaan käytettäväksi esimerkiksi flunssan tai voimakkaiden allergiaoireiden aikana. Yhdessä paketissa laastareita on 30, joten siitä riittää koko kuukauden tarpeisiin.

Hyvä Uni kuorsauslaastarit saat 31.8.2015 asti verkkokaupastamme tutustumishintaan 14,80 euroa. Tilaa tästä!

PS. Ja mikäli uni ei muutoin ota tullakseen, kokeile melatoniinia! Melatoniini on erityisesti näin valoisana vuodenaikana toimiva ja turvallinen tapa jouduttaa unen tuloa.