Herkulliset Hula välipalasekoitukset ja -patukat ovat luonnollinen ja terveellinen tapa nitistää orastava nälkä, ravita kehoa ja mieltä tai ihan vain nauttia napostelusta. Saatavana neljä välipalapatukkaa ja seitsemän pähkinä- ja marjasekoitusta. 

Hula-pähkinäpusseissa olevat HULAvattomat aforismit piristävät päivää ja saavat hymyn huulille. 

Mennään sekaisin, ihan pähkinöiksi. Juostaan niityllä vailla rajoja, pyöritään heinikossa eikä mietitä huomista. Laitetaan meininki mahdottomaksi ja pussaillaan niin kuin kukaan ei näkisi. Eikä mitään meidän välissämme.

Hula

Herkkua ilman lisättyä sokeria

Kaikki Hula-välipalapatukat ovat sokerittomia, gluteenittomia ja laktoosittomia. Näin ne sopivat lähes kaikille! Terveellisten pähkinöiden, siementen ja hedelmien lisäksi ne sisältävät pitkäkestoista energiaa päivääsi antavaa hunajaa. 

Hula-välipalasekoituksista puolestaan löytyy jokaiselle oma lempiherkkunsa. Kuka haluaa pelkkää pähkinää – suolattuna tai ilman, kuka puolestaan makean sekoituksen kuivattuja marjoja, kookosta tai banaanilastuja.

Heinäkuun ajan tarjoamme Hula-tuotteet tarjoushinnoin, 1,50 euroa / patukka tai 2,00 euroa / pussi. Tilaa verkkokaupastamme!

pahkinat

Kerro kesän HULAvattomin tarina ja voita kassillinen HULAA!

Kesällä tunnetusti sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Jaa kesän HULAvattomin tarina kirjoittamalla se blogitekstin alle kommenttina ja voita kassillinen Hula-tuotteita! Arvonta suoritetaan heinäkuun lopussa.