Supersuosittu vuoden 2013 Terveystuote Regulat löytyy myös vaahtovoiteena ihon hoitoon. Kesän ehdoton ihon kaunistaja, voide hellii auringon jälkeistä ihoa ja toimii loistavana aftersun tuotteena. 

Uusi Regulat Skin Energy Mousse on iso edistysaskel iho-ongelmien parantamisessa

RegulatSkin_EnergyMousse_Fin_1Regulat Skin Energy Mousse on terapeuttinen, koko vartalolle suunniteltu vaahtovoide, joka yhdistää Regulatin ja ihovaurioita korjaavien voiteiden tehon. Tuote sisältää 35 % patentoitua Regulat-nestettä sekä muita aktiiviaineita muun muassa hyaluronihappoa. Saat siitä sekä anti-ageing että korjaavan vaikutuksen vartalosi ongelmakohdille – enää et tarvitse erikseen kahta eri valmistetta kyseisiin iho-ongelmiin.

Regulat Skin Energy Mousse on saanut lukuisia positiivisia palautteita suomalaisilta kuluttajilta. Voiteella on kaksitehoinen vaikutus: se korjaa ihovaurioita ja sillä on voimakas ikääntymistä hidastava vaikutus. Suomalaisilta käyttäjiltä on lyhyessä ajassa kuultu lukuisia positiivisia kokemuksia muun muassa kuivan ja kovan ihon hoidossa, ruusufinnien, ihottuman ja psoriasiksen oireiden kukistamisessa, auringonpolttamissa sekä ryppyjen lievittämisessä sekä arpien ja hiertymien parantamisessa.

Kesäisen ihon hoivaamiseen ja kauneuteen:

  • atooppinen iho, psoriasis, ihottumat
  • raskausarvet, maksaläiskät, leikkausarvet
  • auringon polttamat, muut auringon aiheuttamat ihon muutokset. Toimii Aftersun -tuotteena
  • selluliitti, veltto iho
  • ikääntynyt iho, rypyt
  • erittäin kuiva iho
  • ihon kuivuus, rasvaisuus, näppylät
  • kuivat ja halkeilevat kantapäät
  • … ja niille tietysti, jotka eivät halua nauttia Regulatin suun kautta

Regulat Skin Energy Moussen voit ostaa verkkokaupastamme!