Tänään alkavan Lavera-viikon kunniaksi tarjoamme Laveran kanssa keväisen hiustenhemmotteluvinkin, jolla saat kauniin kiillon ja silkkisen pehmeyden hiuksiisi!

Valitse ilta, jonka haluat omistaa hiuksillesi ja ota ensin pitkä rentouttava suihku tai vaahtokylpy. Pese hiuksesi normaalisti ja hiero sen jälkeen niihin laveran tehohoitohiusnaamio, Repair & Care Intense Treatment tai Colour & Shine Intense Treatment. Anna vaikuttaa viisi minuuttia ennen huuhtelua. Tämän jälkeen kuivaa hiuksesi normaalisti. Lisää 1-2 pumppausta Natural Shine Hair Oil –hiusöljyä ensin kämmeniin ja hiero se sitten kuivien tai pyyhekuivien hiusten latvoihin. Kiedo hiusten ympärille tuorekelmu tai kertakäyttöinen suihkulakki, jotta hoitavat tehoaineet pääsisivät vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti. Taittele päähäsi vielä turbaani pyyhkeestä ja nauti hyvän yön kauneusunet. Aamulla herättyäsi pese hiukset shampoolla ja huuhtele pois loput hiusöljyt.

Lavera

Lavera Natural Shine Hair Oil

 

Lavera Natural Shine Hiusöljy on odotettu uutuustuote kuiville ja rasittuneille hiuksille. Hiusöljyn sisältämät kallisarvoiset luonnon luomuöljyt tehokosteuttavat erittäin kuivia hiuksia. Sen sisältämät luomumanteli- ja -makadamiaöljy ravitsevat hiuksia ja tekevät ne terveen näköisiksi. Miellyttävän pähkinäisen tuoksuinen öljy ei sisällä synteettisiä ainesosia eikä silikoneja. NaTrue-sertifioitu, vegaani, koko 50 ml.

Käyttö: Lisää 1-2 pumppausta hiusöljyä kuivien tai pyyhekuivien hiusten latvoihin. Voidaan käyttää myös tehohoitona ennen pesua.

Lavera Hair Pro Styling Gel

 

Hoidon jälkeen hiukset voidaan muotoilla jonkin aikaa myynnissä olleella Lavera Hair Pro Styling Gel Hiugeelillä. Hiuksia vahvistavia kasviuutteita luomubambusta ja luomu vihreästä teestä sisältävä geeli muotoilee hiukset luonnollisesti jättämättä niitä tahmeiksi. Muotoilugeeli sopii kaikille hiustyypeille, ei kuivata hiuksia ja on hellävarainen päänahalle. NaTrue-sertifioitu, vegaani, koko 100 ml.
Vinkki: Saat nopean ja kestävän kampauksen föönaamalla hiukset kevyesti geelin laiton jälkeen.

 

 

Saat nyt tämän viikon ajan kaikki Lavera-tuotteet huikealla 20 % alennuksella! Ostoksille pääset tästä.

Kaunista kesää!