English Tea Shop lahjapakkausVaan mitäpä antaa lahjaksi kerhotädille tai opettajalle, tuo joka keväinen kysymys. 

Mitä ikinä se onkin, niin toivottavasti jotain hyödyllistä!

Arkiset tuotteet, kuten teet, kahvit, keksit, makeiset, marjat, mausteet ja luomusiemenet, ovat hyviä vaihtoehtoja. Ne useimmiten tulevat käytettyä ja niistä saa myös koottua kivoja koreja ja pikkuisia paketteja. Ne ovat myös hinnaltaan edullisia ja siksikin oivia valintoja. 

Kerhotäti olisi varmasti otettu myös jostain hemmottelutuotteesta, kuten hierontaöljystä, hoitotyynystä tai saunatuoksusta. Tulevaa kesää ajatellen aurinkovoide tai after sun voisi niin ikään olla kiva ja jälleen kerran hyödyllinen lahjaidea. 

Jos lahjan haluaa antaa pilke silmäkulmassa, voisi esimerkiksi Jaksamisleipä (”Kiitos, kun jaksoit meitä”) tai sokeripussi (”My sweetest teacher ever”) humoristisella kortilla toimia…

Katso kaikki lahjavinkkimme tästä!

PS. Muista myös Frantsilan Hyvän olon vahvistuskortit

Frantsila Hyvän Olon Vahvituskortit