Regulat on ollut nyt huikeat 3 vuotta Suomessa, ja on yhä useamman suomalaisen terveyden salaisuus. Kerro meille oma Regulat-palautteesi! Palautetta toukokuun loppuun mennessä antaneiden kesken arvomme 5 Regulat 350 ml -pulloa. Anna palautteesi kommenttikenttään ja olet mukana arvonnassa.

Regulatpro on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste vastustuskyvylle

Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalit ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaisiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita. Tuotantoon käytetään aurinkoenergiaa.

Valikoimissa on kaksi erilaista tuotetta: Regulatpro ja Regulatpro Metabolic, joka sisältää myös ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja mineraaleja ja vaikuttaa erityisesti aineenvaihduntaa tehostavasti.

Regulat-juomatMolemmat Regulatpro-tuotteet sisältävät acerola-kirsikkaa. Acerola sisältää runsaasti C-vitamiinia joka muun muassa edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja suojaa soluja hapetusstressiltä. Se myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Regulatpro Metabolic sisältää Regulat-tiivisteen lisäksi appelsiinimehua sekä vitamiineja ja mineraaleja. Sen sisältämät aineosat, magnesium, C-vitamiini, mangaani,niasiini, B6- ja B12- vitamiinit edistävät normaalia energia aineenvaihduntaa. Sinkki taas vaikuttaa normaaliia happo-emäs- ja rasvahappoaineenvaihduntaa tehostavasti.

Kampanja!

Ostaessasi nyt Regulatpro tai Regulatpro Metabolic -pullon saat Diagnoosi: Vihdoinkin terve! -kirjan kaupan päälle. Kirja antaa vinkkejä regulaattien käyttöön itsehoidossa, 132 sivua. 

Etu voimassa toukokuun loppuun asti. Siirry Regulat-ostoksille tästä!

Kerro meille oma kokemuksesi Regulatista blogin kommenttikenttään. Kaikkien toukokuun loppuun mennessä Regulatista palautetta antaneiden kesken arvomme 5 Regulat 350 ml -pulloa.