Hyvis Goes FastKesäkuun Louna-Jukolaan suuntaava joukkueemme kävi katsastamassa kisakuntoa ja hiomassa osuusvaihtoja viime sunnuntaina järjestetyssä FinnSpring-suunnistuskilpailussa Salossa.

Sateiseen ja suorastaan hyytävään keliin saimme seuraksi yli 500 muuta, kolmihenkistä joukkuetta. Kisaan saimme myös kovasti odottamamme upeat Nonamen työstämät tiimivarusteet. Upeat ovatkin, näillä kelpaa suunnistaa! 

Kisassa koettiin niin onnistumisen kuin ajoittain myös epäonnistumisen hetkiä. Tässä joukkueen kommentit suoritusten jälkeen:  

Heli

Ei edes sade ja viikon piinannut flunssa estänyt omaa kevään onnistuneinta suoritusta. Vielä pitää kestävyyttä treenata, jotta Jukolassa jaksaa oman osuutensa alusta loppuun saakka. Mutta valkun sanojen mukaan; varmaa suorittamista, pikkuvirheiden sävyttämänä.

DSC_3510

Jaakko

Elämäni toinen suunnistuskilpailu sujui viileästä ja märästä kelistä huolimatta hyvissä mielin. Pari tyhmää mokaa tuli tehtyä klassisesti peesaamalla väärille rasteille. Lisäksi kädet hieman kohmeessa en jaksanut niin tarkkaan ottaa suuntia ja tämä kostautui sitten pienillä heitoilla. FinnSpring oli myös ensimmäinen oikeanlainen viestikisani ja viestiin liittyvät vaihtokuviot tietysti lisäsivät kilpailujännitystä aavistuksen verran. Vaihdot sujuivat kuitenkin hyvin ja nyt olen vain entistä innostuneempi lajista ja tulevasta Jukolan viestistä!

Tomi

FinnSpring suunnistuskartta

Note to myself: Muista laittaa kartta oikein päin!

Odotukset FinnSpringin osalta olivat hyvin kahtiajakoiset. Kipeät ja kireät lihakset oli saatu huollettua jäsenkorjaajan, kiropraktikon ja hierojan toimesta ja juuri päättyneen juoksukoulun jäljilta juoksukin oli tuntunut koko ajan kevyemmältä ja meno metsässä ei niinkään ole jäänyt kunnosta kiinni. 

Omalla kohdalla ensimmäisen rastin totaalinen pummaaminen on kuitenkin leimannut kautta ja sillä takaraivossa nytkin jyskytti tuo karmiva ajatus, että kisa menee jo ekalla rastilla niin sanotusti metsään. 

Helin ja Jaakon erinomaisia suorituksia seuranneena itselläkin kisafiilis ja adrenaliinit vaihtopuomilla olivat tapissaan. Ja mitä tästä sitten seurasi… Kartta käteen ja sata lasissa metsään! Kahdesti piti palata takaisin K-pisteelle voidakseen todeta unohtaneensa tarkistaa kartan suunnan ja lähteneen 90 astetta väärään suuntaan. Perään vielä muutama typerä pummi niin loputkin kisafiiliksesta haihtuivat ilmaan. 

Valmentaja lohdutti, että kenraaliharjoituksisssa kaiken kuuluukin epäonnistua, jotta itse kisa sujuu hienosti. Toivotaan, että valkku on oikeassa! 🙂

Fast HydroWhey – oikeasti herkullinen heraproteiini!

Suunnistus on kestävyysurheilua, ainakin Jukolassa, jossa viestiosuudelle kertyy mittaa jopa 15 kilometriä. Ilman hyvää valmistautumista ei siis tätäkään lajia voi menestyksekkäästi harrastaa. Fastin uusi HydroWhey on mielenkiintoinen tuote, joka sopii niin suunnistajille kuin muitakin kestävyyslajeja harrastaville. 

Fast HydroWhey on laadukas, ainoastaan hydrolysoituja heraproteiineja sisältävä vähälaktoosinen proteiinijauhe, jota on saatavilla banaanin-, mansikan- ja suklaanmakuisena. Fast HydroWhey

Hydrolysoinnilla parempaa makua

Hydrolysoinnissa proteiinien aminohappoketjuja on pilkottu valmiiksi lyhyempiin ketjuihin proteiinin imeytymisen helpottamiseksi. Tästä syystä heraproteiinihydrolysaattia käytetään erityisesti harjoituksen ympärillä. Hellävaraisen, entsyymien avulla tapahtuvan hydrolyysimenetelmän ansiosta HydroWhey maistuu aiemman sukupolven proteiinihydrolysaatteihin verrattuna neutraalilta ja sen aminohapot ovat säilyneet muuttumattomina.

Fast HydroWhey-tuotteet huhtikuun loppuun asti tutustumishintaan 25,00 euroa (29,50). Tilaa tästä!