Voimaruoka TOTAL 25

Sinun ei tarvitse osata tehdä smoothieita ja puuroja tai olla raakaleipurimestari voidaksesi hyvin. Voimaruoka TOTAL 25 on elimistön puhdistusmekanismeja tukeva ja hapettumista ehkäisevä voimaruokaseos valmiissa annospusseissa. Se sekoittuu kätevästi lasilliseen vettä.

TOTAL 25 sisältää 25 suosittua superfoodia kuten viherjauheita, hedelmiä, marjoja ja kasvikunnan entsyymejä sekä makean veden leviä chlorellaa ja spirulinaa.

TOTAL 25 käyttö ei voisi olla juuri helpompaa. Tuote on pakattu valmiisiin annospusseihin joita on pakkauksessa 20 kpl. Se sopii niin kiireiseen arkeen täydentämään luontaisesti vitamiinien, antioksidanttien ja entsyymien saantia kuin myös tukemaan erilaisia puhdistuskuureja.

Sekoita kerran päivässä yhden annospussin sisältö veteen tai muuhun nesteeseen ja nauti. Jauheseos on makeutettu luontaisesti agave-nektarilla, stevialla ja omenalla, joten sinun ei välttämättä tarvitse lisätä siihen kuin haluamasi neste. Voit käyttää jauhetta myös osana smoothieta tai muuta ruoanlaittoa. Aloita käyttö 1/2 annospussilla, mikäli et ole aiemmin käyttänyt jotain tuotteen ainesosaa tai saat tuotteesta kehon puhdistusreaktioista johtuvia oireita kuten vatsanväänteitä. Oireet ovat normaaleja kuurin alkuvaiheessa ja poistuvat vähitellen. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön tai voit nauttia sitä kuuriluontaisesti yhden pakkauksen (noin 20 päivää) kerrallaan.

Voimaruoka TOTAL 25 maaliskuun ajan kanta-asiakashintaan 26,50 euroa (31,50). 

Tilaa heti!