Hyvinvoinnin Tavaratalon henkilökunta päätti osallistua kesäkuussa Paimiossa järjestettävään Louna-Jukolaan. Joukkueessa on mukana myös tällä kertaa esittelyvuoroon saapuva Jaakko.

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Jaakko ja johdan Hyvinvoinnin Tavaratalon markkinointitiimiä. Joskin tällä hetkellä olen hoitovapaalla ja vastaan siitä, että reilu vuoden vanha poikani saa aamupuurot ja muut päivärutiinit ajallaan.

Oletko joukkueessa pakotettuna vai omasta halusta?

Jukola kisataan nyt melkein kotikonnuillamme, joten suunnistukseen hurahtaneelle se olisi aika must jokatapauksessa.

Suunnistuskokemuksesi?

Muutaman vuoden on tullut satunnaisesti eksyttyä Turun alueen kuntorasteilla. Mutta Jukolasta tulee ensimmäinen oikea kisani. 

Pummilla, peesaamalla vai tuurilla?

Kuntorasteilla ennätysajatkin kaatuvat melkein joka kerta siihen yhteen huolimattomaan pummiin. Peesaamalla taas olen yleensä päätynyt aivan väärille radoille, joten tällä kertaa on pakko luottaa vahvasti hyvään tuuriin!

Salainen aseesi?

Jätetään aseet pois tästä lajista! Tiukan paikan tullen saatan kilauttaa vaimolle kuten viimeksi pyöräilessäni Suomea ympäri. (Lue tarina täältä:http://tourdefinland.com/via-dolorosa-vai-vaarat-varusteet/)

Kaunein karttamerkki?

Sanotaan vaikka kuoppa. Sehän on melkein kuin sydän.

Missä on pohjoinen?

Riippuu tulokulmasta.

Mieleenpainuvin pummisi?

Voi niitä on paljon. Kerran eräällä pellon laidalla tempasin täydellä vauhdilla kohti seuraavaa rastia ollen varma, että nyt tulee ennätysaika. Samaistamisvirheen vuoksi olinkin juossut melkein kilsan verran 180 astetta väärään suuntaan.

Tsemppibiisi?

Rölli – Suunnistuslaulu

Tavoitteesi Jukolassa?

Suoriutua omasta tehtävästä hyvin ja olla joutumatta etsintäkuulutetuksi. 😉

Vinkkisi suunnistusta harkitsevalle?

Rohkeasti eksymään!