Vierailevana kirjoittajana Marimiina Pykälistö / eloNatura

IMG_0256

Gamarde on Cosmebion luomusertifioima ihonhoitosarja Lounais-Ranskasta. Sarjan takana on yhteiskunta- ja ympäristövastuullinen Laboratoires Jerodia, jonka dermatologisessa laboratoriossa Gamarde on valmistettu. Ihotautilääkäreiden, proviisorien ja kosmetologien valvonnassa luotu dermokosmeettinen sarja on suunniteltu erityisesti herkälle, helposti reagoivalle ja ärtyneelle iholle. Sen pääraaka-aineina on reilun kaupan luomuarganöljy ja runsaasti mineraaleja, erityisesti rikkiä, sisältävä lähdevesi, Eau de Gamarde.

Gamarden luomuarganöljy saadaan reilun kaupan hankkeesta, jonka tarkoituksena on edesauttaa marokkolaisen berbeeriheimon naisia itsenäistymään ja työllistymään. Lisäksi sadonkorjuussa ja tuotantovaiheissa kunnioitetaan kestävän kehityksen aatetta ja toimitaan ympäristövastuullisesti, jotta uhanalaiseksi luokiteltua argan-puuta ei millään tavoin vahingoiteta.

CAILLAC

Eau de Gamarde –lähdevesi sitä vastoin tulee Lounais-Ranskasta, Gamarde-les Bains –kylästä. Ranskan toiseksi vanhimmasta lähteestä saatava erittäin mineraalipitoinen vesi on saanut Ranskan Lääketieteen Akatemialta kunniamaininnan jo vuonna 1841, ja sitä on ihoa hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi käytetty atoopikkojen, psoriaatikkojen ja reumapotilaiden hoitoon jo lähes 200 vuotta. Nyt tämä sama vesi virtaa Gamarde luonnonkosmetiikkasarjan sydämessä ja auttaa rauhoittamaan, vahvistamaan ja uudistamaan herkkää, reagoivaa ihoa.

fontaine

Näiden pääraaka-aineiden lisäksi Gamarden teho perustuu luomulaatuisten kasviuutteiden, kukkavesien ja eteeristen öljyjen harkittuun käyttöön. Viimeksi mainitut korjaavat, vahvistavat ja rauhoittavat ihoa ja tuovat tuotteisiin raikkaan, yrttisen tuoksumaailman, josta herkkäkin iho nauttii.

Kattava sarja sisältää tuotteet kaikille ihotyypeille, jokaiseen vuodenaikaan. Kasvojen ja vartalon puhdistukseen Gamarden Hygiene Douceur -sarjasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja eri ihotyypeille sekä hellävarainen kasvokuorinta ihon syväpuhdistukseen. Lisäksi sarjasta löytyy kaksi raikasta roll on –dedoranttia, jotka auttavat pitämään olon raikkaana luonnollisesti ja ihoa tukkimatta. Hydratation Active -sarja kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa Aloe veran, kasviperäisen hyalyronihapon ja palmarosan ansiosta. Aikuisen ihon Près Âge –sarja auttaa ihoa ylläpitämään sen luontaisen kimmoisuuden, elastisuuden ja kiinteyden mm. klorofyllin, tarkoin valittujen eteeristen öljyjen, arganöljyn sekä Eau de Gamarde –veden ansiosta. Nutrition Intense – sarja rauhoittaa, korjaa ja vahvistaa ärtynyttä ja ohutta ihoa, ja Sébo-Control puhdistaa, rauhoittaa ja viilentää rasvoittuvaa, epäpuhdasta ihoa. Tuotteet supistavat ihohuokosia ja jättävän ihon terveen mattapintaiseksi. Miehen päivittäisestä ihonhoitorutiinista vastaa Gamarde Homme –tuoteperhe.

jerome_morel_IMG_6328ret

Lempeä ja provencentuoksuinen Gamarde on arjessa helppo ja huoleton. Sarjan taka-ajatuksena on tuoda kylpyhuoneeseen ripaus arjen luksusta – ihoa ja mieltä hemmottelevaa tuoksumaailmaa – kuitenkin kunnioittaen päivittäisen ihonhoitorutiinin yksinkertaisuutta ja tehokkuutta.

Gamarde -tuoteperheen löydät nyt Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta!