ZinCuFlex

Alkuperäisen Zinaxin kehittäjiltä entistä tehokkaampi nivelvalmiste!

Kärsitkö lihas- ja nivelkivuista tai nivelten jäykkyydestä? Naksuvatko nivelet tai pitävät epämääräistä rutinaa? Oletko testannut erilaisia ravintolisiä, mutta et ole löytänyt juuri sitä oikeaa valmistetta?

50 suomalaista henkilöä testasivat viime kesänä uutta ravintolisää kahden kuukauden ajan nivelongelmiinsa. He arvioivat tuotteen tehoa niveltensä liikkuvuuteen ja nivelkipuihinsa.

Jopa 80 % vastaajista totesi kipujen vähentyneen kahden kuukauden testijakson aikana.

Kivun määrä väheni arviolta noin 45 % ja nivelten liikkuvuus parani 37 %. Moni kertoi nivelten arkuuden ja jäykkyyden helpottuneen, polvivaivojen vähentyneen ja selän vetreytyneen. 80 % halusi jatkaa tuotteen käyttöä myös jatkossa.

Imeytyvyys huippuluokkaa
Huikean suosion testiryhmän keskuudessa saanut tuote on nyt saapunut Suomeen. Tuote on ravintolisä nimeltään ZincuFlex ja se tuo luonnollisen avun nivelongelmille. Tuote sisältää tuttuja aineosia, inkivääriä ja kurkumiinia, tiivistettyinä ja käsiteltyinä niin, että ne imeytyvät elimistön käyttöön ennennäkemättömällä tavalla. Kun esimerkiksi kurkuma‐kasvista imeytyy normaalisti vain yksi prosentti, NPT‐kurkumiinista imeytyy jopa 50 % ja inkiväärillä tehostettuna yli 65 %!

Patentoitu NPT-koostumus
Jotkut ehkä muistavat vielä menneiltä vuosilta valmisteen nimeltä Zinaxin. Tuote oli suosittu käyttäjiensä keskuudessa ja tuotteen maahantuonnin loputtua joukko käyttäjiä jäikin sitä kaipaamaan. Uusi ZincuFlex on edeltäjäänsä vielä tehokkaampi valmiste, joka sisältää standardoitua ja erittäin konsentroitua inkivääritiivisteen ja kurkumiinin ainutlaatuista patentoitua yhdistelmää. Inkivääriuute auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuuden ja välttymään aamukankeudelta kun taas kurkuma auttaa suojaamaan soluja ja ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja terveyttä. Tuote sisältää myös imeytymistä tehostavaa C-vitamiinia.

ZincuFlex 60 kapselia
Sopii myös kala-ja äyriäisallergisille. Ei suositella raskaana oleville eikä lapsille. Marevan potilaiden keskustava lääkärin kanssa.

Osta ZincuFlex tästä!

Syyskuun ajan kanta-asiakashintaan 27,80 euroa (37,50).